Un iaz spectaculos

Posted by

Nu stiu daca va mai amintiti, dar cu ceva timp in urma am scris aici un articol despre cum iti poti realiza singur un iaz si care sunt pasii necesari pentru aceasta, pentru a putea realiza acest lucru. Si chiar daca pe atunci eram doar amuzata de cum puteau fi realizate astfel de iazuri, ei bine de aceasta data am vazut un iaz realizat de catre cativa oameni.

Iazul despre care eu va povestesc si pe care l-am si vazut il puteti vedea si voi la Gradina Botanica Bucov. Desi mi-am zis ca un astfel de iaz trebuie sa fie atractia tuturor se pare ca acesta ii atrage cel mai mult pe cei mici. Si cum era de asteptat iazul acesta are ceva aparte. Poate si pentru ca pe cat este de micut, pe atat este de dichisit si bine ingrijit. Cred ca daca ar fi fost propietatea cuiva nu cred ca ar fi fost atat de bine ingrijit si intretinut.

In mare parte mi-a placut tot – zona unde a fost amenajat acest lac, felul in care arata, pana si pestii mi se pareau a fi unii speciali. Unul dintre marile beneficii pe care le are acest iaz este vorba despre locul unde este pozitionat, cat si ceea ce se gaseste in jurul sau.

Mai apoi ar trebui sa spun ca si stancile ce inconjor acest iaz au forme neregulate si aduc aspectul de munte intr-o intindere imensa de campie. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa va las sa priviti imaginile si sa va bucurati de priveliste si bineinteles sa dati o fuga pana acolo.

iaz cu peste