Sunt model videochat si vreau sedinta foto video cu Andreescu Gabriel

Posted by

Niciodata nu am asteptat cu atata nerabdare indeplinirea unei dorinte ca astazi. Sunt un model videochat faimos in mediul online si vreau sedinta foto video cu Andreescu Gabriel. Daca nu detii un album semnat de el, nu existi in industria frumusetii.

Pozele facute de el m-au propulsat in top si au facut din mine ce sunt astazi, dar un colaj foto video nu am si il vreau in palmaresul meu artistic.
M-am pregatit fizic si sufleteste demult pentru sedinta foto videochat.

Acest artist al erotismului in imagini face cu puterea sa maiastra sa infloreasca toate modelele sale. La angajare? El mi-a fost deschizator de drumuri. M-am prezentat la interviu cu un album facut de el. In dreptul sanilor aveam o inimioara din piele si m-a incurajat sa zambesc din toata inima. Apoi mi-a pus caciula ruseasca din blana de vulpe polara pe cap si la inceput nu mi s-a parut o idee buna, abia cand am vazut rezultatul, am ramas fara cuvinte. Caciula se potrivea de minune cu ochii mei migdalati, iar blana era la fel de fina ca pielea mea.

Zecile de poze facute de el si puse pe site-ul studioului pentru care lucrez, vizibile din strainatate, mi-au adus miraculosul succes. Mai intai barbatii priveau fotografiile, apoi cand le raspundeam ma contactau zilnic si eu aveam programari sa vorbesc cu fiecare dintre admiratorii mei. De la poze reusite am ajuns la un salariu lunar de zeci de mii de dolari, apoi la volanul unei masini puternice si nu in ultimul rand in apartamentul meu de lux din Romana.

Am fost si in excursii de cinci stele in Caraibe si mi-am facut si imbunatatiri. Ma mandresc cu buzele mele pline, cu posteriorul usor obraznic si cu sanii rotunzi si fermi.

Vreau sa se vada toate acestea in colaj si sa fiu mai dorita ca pana acum. Numai ochiul si mana lui Gabriel ma pot invalui in aura aceea de femeie dorita de cat mai multi privitori. El stie sa te poleiasca in orice moment cu acel:”Nu pot atinge femeia acesta, dar trebuie sa-i vorbesc!”

Cum este fotograful? Perfectionist. Face poze multe si sterge rebuturile fiindca le pastreaza numai pe cele perfecte. La el nu este valabila sintagma: “Lasa ca merge si asa!”
Acesta este motivul principal pentru care am incredere deplina in el.

Este minunat sa poti avea incredere in fotograful tau. Sa stii ca nu pastreaza nicio poza compromitatoare (in care ai iesit stramba sau cu ochii inchisi). Al doilea motiv? Stie sa te puna in valoare si asta pentru ca te stimuleaza acordandu-ti incredere in fortele proprii si infinita atentie.

Cum este omul Andreescu Gabriel? Un om serios, onest, care pastreaza toate secretele si iti respecta intimitatea. Cand il intalnesti intamplator pe strada te saluta cu deferenta si se poarta natural.

Sper ca ati inteles de ce astept cu nerabdare sedinta foto video de astazi si de ce ma emotionez atat de tare cand lucrez cu el. Imi doresc sa fac si eu totul perfect si sa nu-i insel asteptarile ca totul sa decurga perfect.