Locul perfect pentru o sesiune de inot

Posted by

Nici nu stiam pana de curand cate persoane practica inotul, ca si activitate recreativa, ca si modalitate de relaxare sau de a se mentine in forma, ca si sport. Asta pana cand am hotarat si eu sa incerc asta, sa merg la cateva cursuri pentru a-mi imbunatati calitatile de inotator incepator. Hotarat ca anul viitor sa merg la mare intr-o regiune exotica, am zis ca este bine sa stiu cate ceva, sa ma distrez pe cinste in vacanta ce va urma si sa ma obisnuiesc cu diverse conditii dar sa ma si bucur de beneficiile oferite de cateva ore de inot.

I-am ales pe cei de la Initiereinot.com, din Bucuresti, care au la dispozitie mai multe bazine de inot disponibile in anumite zile ale saptamanii. Cursurile poti fi astfel programate in functie de disponibilitatea acestora dar si a noastra si alaturi de un antrenor personal sau de grup. Comparativ cu anumite sporturi si activitati care sa ne ajute sa ne mentinem in forma, inotul poate fi practicat la orice ora, in orice zi, de persoane de orice varsta, slabe sau ceva kilograme in plus.

Desi nu am mai participat in ultima vreme la cursuri, sunt mereu la curent cu anunturile si ofertele de pe site-ul lor. Cine stie cand voi vrea sa mai fac iar cateva cursuri. Printre ultimele oferte fac parte si cursuri inot Alexandreea, un bazin de inot tot din capitala perfect pentru aceasta activitate, unde pot participa un numar mare de persoane, avand dimensiuni de 25m x 8m. Fiind acoperit, cursurile pot fi tinute oricand, chiar si iarna, deoarece poate fi si incalzit. Ca in fiecare caz, o persoana poate opta pentru cursuri individuale sau in grup avand la dispozitie pe site o lista de preturi pentru fiecare optiune pe care vrea sa o aleaga.

Putinul timp liber ne impiedica pe multi dintre noi sa mai desfasuram si alte activitati in afara de munca si cate ceva pe acasa, iar in weekenduri alegem uneori sa ne relaxam acasa, pentru a ne pregati pentru o noua sampatamana de munca. Renuntam la diverse activitati si hobby-uri pe care obisnuiam sa le facem inainte, iar acest lucru nu se datoreaza mereu faptului ca nu gasim timp liber, ci pentru ca nu avem un orar bine pus la punct care sa ne permita sa ne gestionam cat mai eficient timpul. Daca am face cu totii asta am descoperi ca de fapt am putea face si ceea ce ne place. Eu am ales pentru o anumita perioada aceste cursuri de inot, care s-au dovedit a fi foarte benefice si utile. Nu doar ca am invatat ceva nou dar am reusit si sa ma mentin in forma si sa imi tonifiez putin abdomenul, picioarele si bratele, zonele cele mai solicitate de inot. Acum sunt mult mai activ si mai binedispus, chiar si dupa doua luni de cand nu am mai participat la cursuri. Dar totusi, nu pot spune ca am renuntat definitiv, ci doar temporar si va recomand si voua aceasta metoda de relaxare, antrenament si imbunatatire a sanatatii.