Sa fie racoare!

Posted by

Canicula a inceput sa faca deja ravagii in Romania. Desi, la inceputul verii, am avut parte de temperaturi destul de acceptabile, de la inceputul lunii august a inceput sa fie din ce in ce mai cald. Afara este extrem de rau si nici in casa nu se sta mai bine. Si totul se complica cu cat cineva sta intr-un aprtament la un etaj superior.

Asta ma patit si eu. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 niveluri. De cand ma stiu, am avut probleme cu temperaturile din timpul verii. Indiferent daca lasam fereastra deschisa sau nu, aerul proaspat refuza cu incapatanare sa intre in apartament. Anul acesta am zis ca nu mai pot sa stau asa si trebuie sa fac ceva in aceasta privinta. Am decis, impreuna cu familia mea, sa cumparam un aparat de aer conditionat. Cum niciunul dintre noi nu avea timp, pe zi, sa alerge prin magazine, am cazut de acord ca este mai indicat sa cautam pe internet. Cumnatul meu, care se afla in vizita, mi-a spus ca este cel mai bine asa si mi-a spus de unde a achizitionat el aerul conditionat.

Este vorba despre Climatico.ro, un site specializat in vanzarea dispozitivelor de gen. Am intrat si eu sa vad de ce il lauda atat. Si m-am lamurit! Pe site, exista o gama variata de aparate de aer conditionat pentru toate dimensiunile si pentru orice tip de necesitate. Au tipuri de aparat aer conditionat Climatico pentru case si apartamente dar si industriale destinate spatiilor comerciale sau halelor. Am inceput sa caut si atentia mi-a fost atrasa de un aparat de aer conditionat Daikin, care, conform descrierii, se potrivea apartamentului meu. Am sunat si in cateva zile a fost la mine acasa. Am ales si pachetul pentru montaj autorizat care mi-a oferit o echipa de profesionisti ce au facut o lucrare excelenta.

In momentul in care am pornit dispozitivul, s-a vazut imdediat schimbarea. Dintr-o data, in apartament, s-a facut racoare.