Mobilierul smart creeaza spatiu si pentru acvariu in camera ta

Posted by

Aud foarte des ca si contra argument faptul ca desi multi isi doresc un acvariu nu au loc in camera pentru el, si intradevar asta poate fi o problema mai ales daca vorbim de acvarii de dimensiuni mai mari precum cele de la 100 de litri in sus care ocupa totusi un spatiu destul de mare. In felul acesta un magazin de mobila smart, cum l-am munit eu ne poate ajuta cu mobila care sa economiseasca spatiu si care sa utilizeze la maxim spatiu disponibil din dormitorul nostru. Asa am descoperit ca cei de la homesense.ro au cateva oferte foarte interesante si au mobilier compact care iti ofera mai mult spatiu si de asemenea e partajat mai eficient.

De ce ai nevoie de cat mai mult spatiu?

In primul rand cand ai un mobilier cat mai compact si stare pe care o ai in camera respectiva se schimba. Spatiile deschise si cat mai largi vin in creearea unei atmosfere benefice pentru psihic, relaxand organismul si avand numeroase beneficii pentru sanatate. Daca complementam si cu un acvariu, care este in fond un colt de natura, atunci efectul este unul si mai pronuntat. Eu personal am descoperit ca e mult mai relaxant sa stai sa privesti micile fapturi din acvariu decat privitul la televizor. Desigur asta nu inseamna ca trebuie sa inlocuim acvatiul cu televizorul, doar ca cel mai probabil locul televizorului ar putea fi ocupat cu brio de catre acvariu iar televizorul poate fi unu de dimenziuni mai reduse agatat undeva pe unul din peretii camerei.

De asemenea se recomanda ca acvariul sa fie pozitionat in asa fel incat sa putem aruca un ochii la el cand stam in pat sau la birou. Nici nu aveti idee cat de benefic este un astfel de acvariu ni camera de zi, in birou sau chiar si in dormitor.

Daca il veti pozitiona in dormitor e bine sa aveti in vedere faptul ca poate dauna celor care sufera de boli astmatice (desi nu s-a putut demonstra asta) si de asemenea e bine sa aiba un capac care sa inchida complet acvariu pentru a reduce umezeala din camera. Desigur ca sunt si alte metode prin care puteti controla umezeala din camera in care dormiti chiar daca aveti in ea un acvariu.