Cum poti realiza un mini ecosistem?

Posted by

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu una sunt fascinata de acele lucruri care ma pun in tema pentru intretinerea si de ce nu inmultirea unor tehnici de supravietuire atat pentru plante cat si pentru animale. Poate ca in alta viata oi fi avut acest tip de job, caci de cele mai multe ori ma trezesc in fata un fapte, pe care le realizez fara sa inteleg de ce si pentru ce.

Sau poate ca sunt foarte atrasa de mediul inconjurator si vreau sa conserv pe cat posibil, toate acele lucruri care imi plac foarte mult si care imi aduc o stare de bine. Si pentru ca sunt o iubitoare a plantelor m-am gandit sa va prezint si voua o modalitate prin care sa va conservati singuri un mini ecosistem, caci il puteti conserva in orice tip de sticluta, daca asta va doriti.

In plus de asta trebuie sa aveti foarte multa indemanare, rabdare si in acelasi timp multa bunavointa, caci pentru asemenea ecosisteme minuscule aveti nevoie si de cateva ustensile minuscule. Si pentru ca ar fi mult mai indicat sa stiti si voi despre ce va povestesc eu aici, ar fi mai potrivit sa va pun la dispozitie si clipul respectiv. Astfel va va fi mult mai usor sa realizati materialele necesare, cat si pasi pentru a obtine un asemenea ecosistem minuscul.

Probabil ca daca voi reusi sa am ceva mai mult timp liber la dispozitie voi incerca sa pun si eu in practica acest model din clip, mai ales ca am suficiente recipiente pe care le pot utiliza numai decat. Pe langa asta, nu duc lipsa nici de plantele sau de muschii de pamant pe care respectivul l-a ales. Nu sunt sigura ca voi avea indemanarea potrivita pentru asemenea activitate, dar ma voi stradui ca totul sa iasa perfect, ca mai apoi peste cateva luni sa va arat si rezultatul pe care l-am obtinut.