O bucatarie cu pesti

Posted by

In aceasta zi ma gandeam sa scriu putin despre acei pesti colorati de ocean, numai ca planurile mele nu s-au concretizat asa cum mi-as fi dorit. Si asta pentru ca de cate ori imi pun in gand sa fac cate ceva, de atatea ori intervine altceva si treaba mea se schimba complet. Pana la urma nu este chiar atat de rau ca mai gasesc si alte subiecte, pe care sa le pot aborda, dar ma tem ca la un moment dat voi uita ceea ce vroiam sa scriu initial.

Si pentru ca mai am si eu pierderi de memorie si nu sunt un robotel, sper ca in curand sa pot sa scriu acel articol despre care v-am amintit la inceput de paragraf. Dar in acest articol vreau sa va povestesc despre un scurt clip, care mi-a schimbat putin perceptia despre acvariile cu pesti.

Asa cum am mai spus-o si cu o alta ocazie sunt foarte atrasa de acvarii si imi doresc in cel mai scurt timp sa-mi achizitionez unul. Cel putin asta era intentia mea pana sa vad o bucatarie dotata cu Led-uri ce permit transmiterea unor imagini foarte interesante.

Pentru ca am gasit videoclipul respectiv pe o pagina de socializare ma gandeam ca nu o sa pot sa va las la indemana acel clip sa-l vedeti si voi. Dar uite ca dupa cateva minute de cautare am gasit si ma bucur sa-l impartasesc cu voi.

Dupa cum a-ti observat formele si culorile sunt diferite, dar daca as avea asa ceva in bucatarie sa fiti siguri ca l-as seta numai pentru acel acvariu cu pesti. Astfel spus o sa incep cautarile pentru un astfel de sistem, pe care sa mi-l asamblez in bucataria mea.