Acvariul Stonehage

Posted by

Ne-am hotarat ca de curand sa publicam in scurte articole toate informatiile si clipuletele, pe care le primim de la cititorii si urmaritorii nostri. Astfel spus ca un cititor de-al nostru ne-a trimis cateva poze si un scurt video cu acvariul lui, pe care l-a amenajat departe de casa. Si pentru ca tot este unul dintre cititorii care sunt plecati departe de casa am spus ca este un motiv si mai bun pentru a-i publica acestuia pozele acvariului si clipul, pe care el s-a straduit sa-l filmeze.

Pot spune inca de la inceput ca am fost atrasa foarte  mult de aspectul, pe care il are acvariul acestuia. Cu alte cuvinte sunt foarte atrasa de invatisarea acvariului, de plantele care sunt acolo, de pietricelele colorate, dar si de pestii zglobii din acel acvariu. Cum inca pentru mine este un domeniu, pe care inca ma straduiesc sa-l invat si sa ma obisnuiesc cu el, am inceput prin a cauta cateva detalii despre acei pesti guppy.

As fi vrut sa intreb mai multe lucuri si chestiuni legate de acvariu, pe cel care a avut bunavointa sa ne trimita materialele, dar cum m-am apucat sa scriu articolul fara sa mai intreb, incerc pe cat posibil sa aflu singura toate detaliile despre acest acvariu. Poate ca ar trebui sa ma aplec mai mult asupra acestei cauze si sa incerc sa invat toate aceste tipuri de pesti.

peste2

Asa cum imi plac pestii colorati, asa imi plac si plantele din acvariu. Si poate ca asta si datorita faptului ca imi plac plantele in general, si sunt fascinata de acestea. Pe de alta parte am aflat ca datorita asezarii pietrelor, redactia noastra l-a denumit acvariul Stonehage.

Si daca pana acum nu ai vizitat aceasta regiune este bine sa luati in calcul si o calatorie in aceasta frumoasa regiune. Dar pana una alta va invit sa urmariti cateva secvente cu acvariul, pe care l-am primit.