Un acvariu pe care il iubesc…

Posted by

Inca din prima zi cand am venit sa lucrez aici ceva mi-a acaparat atentia. Nici prin minte nu-mi trecea ca in scurt timp ma voi indragosti de acvariul din biroul meu. Chiar ma gandeam ca ar fi timpul pentru ceva nou in camera mea. Si inca nu mi-a disparut gandul ca imi pot lua si eu un acvariu, doar pentru sufletul meu, doar pentru camera mea. Insa eu trebuie sa mai rezolv o problema  – am prea multe ghivece cu plante in camera si nu stiu unde as putea sa-mi asez acvariul.

Intr-un timp ma gandeam ca poate ar fi cazul sa-mi achizitionez un acvariu mare cat tot peretele din dormitorul meu. Ma atrag atat de mult creaturile astea mici din apa, incat as fi capabila sa fac asa ceva. Cu toate ca sunt constienta ca mai intai de toate ar trebui sa negociez cu parintii mei pentru aceasta schimbare. In plus de asta va mai trebui sa mai asez pe acolo cateva chestiute cu care inca nu sunt de acord.

Sunt de acord ca trebuie sa schimb lucruri, dar le schimb pe masura ce acestea nu imi mai sunt utile mie. Si totusi abia astept sa am propriul meu acvariu, cu toate ca sunt constienta ca va trebui sa invat lucruri noi despre acest domeniu, caci prea multe nu stiu despre acest domeniu. Nici macar nu stiu informatii despre acei pesti colorati care mie imi plac si bineinteles ca habar nu am de denumirea lor, dar imi plac atat de mult.

Sunt fascinata de pesti, indiferent de marimea lor, de culoarea lor si ma simt atat de bine cand ii privesc. In timp ce ii privesc ma relaxez si uit practic de toate grijile mele. Nu stiu in cat timp ii voi face pe ai mei parinti sa inteleaga faptul ca vreau sa am un acvariu mare, mare. Am mai avut eu o idee de a-mi picta peretii cu imagini din adancul oceanului, dar sa vedem ce voi reusi sa fac. Pana una alta va las sa va uitati la acvariul care m-a fascinat pe mine.