Posibile acvarii pentru pesti?!

Posted by

Nici n-a venit bine primavara, ca tatal meu mi-a si luat-o inainte cu schimbarile. Toata iarna l-am zapacit ca vreau un acvariu cu pesti. Ca vreau sa-i vad cum inoata pe acolo prin acvariu si sa ma bucur de linistea, pe care acestia mi-o transmit. Insa tata a venit cu o varianta si mai si, de genul – am sa iti fac un acvariu cat tot peretele de pe hol. Cand mi-a spus asta recunosc faptul ca am avut un mic soc. Eu imi doream ceva mult mai mic, minuscul as putea spune nu un acvariu gigant.

De fapt, intotdeauna mi-am dorit un acvariu doar pentru mine, in camera mea, in spatiul unde eu incerc sa  ma relaxez. Niciodata nu le-am spus alor mei ca vreau ceva gigantic si nici ceva foarte impunator. In realitate vreau doar ceva care sa ma faca sa ma relaxez inainte de culcare sau in acele momente cand sunt nervoasa. Mereu mi-am dorit un acvariu mic, chiar si un singur peste intr-un bol, caci nu ma deranjeaza nici un singur peste.

Nu m-a interesat nici cand numarul pestilor pe care il are un acvariu, ci mai degraba efectul, pe care il poate avea un acvariu asupra mea. De asemenea mi-am si gasit si cateva mini acvarii, pe care as putea sa mi le achizitionez. Si pentru ca nu pot sa nu va arat si voua acele mini acvarii, pe care le-am gasit, o sa las pozele mai jos.

Asa cum am spus imi doresc ceva mic numai si numai pentru mine. Chiar daca la prima vedere pare a fi putin cam egoist din partea mea, imi doresc sa am ceva doar pentru mine si sufletul meu. Iar un singur peste ar fi perfect, cel putin pentru mine. Nu inteleg de ce ai mei isi doresc atat de mult sa imi aduca acasa un acvariu cat peretele holului, daca eu nu imi doresc asta. Si cu toata aceasta nebunie sunt atrasa si mai mult de acvariile mici, mai bine spus boluri pentru pesti.