Pasiune pentru acvariile marine

Posted by

Nu stiu cand sau cum, dar cred ca am inceput sa ma indragostesc de acvariile marine. Ce-i drept nici acum nu stiu prea multe despre pesti si despre mediul lor de viata, dar cu toate astea se pare ca acvariul de la birou m-a facut sa-mi doresc sa am si eu acasa un coltisor, pe care sa-l infrumusetez cu un acvariu. Poate ca eu am prea multe preferinte si de fapt mofturile mele au ajuns la cote maxime. Cu cat ma gandesc mai mult sa-mi achizitionez un acvariu, cu atat mai mult imi dau seama ca nu stiu foarte multe despre ele.

Dar pana una alta nu trebuie sa intru in panica sau vreo criza, caci astfel nu ma voi alege cu nici un fel de acvariu. Si da ma simt foarte atrasa de acvariile marine ce imita mediul de viata din ocean al pestilor. Poate ca aici, o mica vina o am si eu pentru ca m-am tot uitat in ultima perioada la fel de fel de clipulete pe internet cu pestii din oceane si toate acele vietati pe care le poti intalni daca ajungi intr-un ocean.

Cred ca m-am uitat la prea multe emisiuni ce aveau ca tema viata pestilor din ocean si mediul acestora de supravietuire. Dar trebuie sa recunosc faptul ca cel mai mult si cel mai mult imi plac acei pesti vii colorati, pe care ii gasesti in acele parti de lume mai exotice si care par a fi adevarate minunatii ale lumi.

Probabil ca daca mi-as face mai mult curaj si as lasa deoparte teama mea de intinderi mari de apa, am sa vad si eu candva toate aceste minunatii. Dar pana nu scap de aceasta teama a mea prea multe nu prea pot vedea si nici prea curand nu cred ca se va intampla asta. Tocmai de aceea imi doresc un acvariu marin la mine in casa. Si cel mai mult cred ca de vina sunt aceste imagini: