O idee de acvariu

Posted by

Nu stiu cum se face ca de cate ori imi doresc sa fac cate o schimbare prin locuinta de atatea ori dau de cele mai frumoase si mai interesante chestii legate de acvarii si de pesti in special. De aceasta data ma gandeam ca poate fi interesant sa-mi achizitionez o masa tip acvariu si cei mai colorati pestisori, astfel incat ori de cate ori imi beau cafeau de dimineata sa ma relaxez in fata acelei mese.

Probabil ca asta ar fi cea mai nefireasca propunere adresata parintilor mei. Nici nu stiu ce reactie vor avea cand le voi marturisi ceea ce am eu de gand sa fac. Probabil ca imediat dupa ce ii anunt or sa-mi spuna ce-i deranjeaza sau mai bine spus de ce nu pot accepta asemenea lucu. Caci asa cum ii cunosc eu pe ai mei parinti, cu siguranta nu vor fi de acord cu o asemenea schimbare, dar intr-un final stiu ca se vor obisnui cu ideea si nu imi vor mai spune nimic.

Imediat dupa ce am vazut pozele respective cu acele mese de tip acvariu am inceput sa discut cu fratele meu despre asta. El pare destul de incantat, desi inca nu s-a gandit ce forma si ce design sa abordam pentru masa noastra. Probabil ca intr-un timp atat de scurt nu s-a putut gandi la toate acele detalii. De altfel m-am gandit si eu sa-i dau o mana de ajutor si sa-i arat acele acvarii masuta ce pe mine m-au vrajit.

Sper ca si ai mei sa fie de acord cu toate aceste schimbari mai ales ca isi doreau ceva unic in casa lor. Pe de alta parte ma gandesc ca poate nu-i momentul oportun sa le spun despre toate astea. Dar mi-a trecut prin minte ca as putea sa-i surprind cu o astfel de masa fara sa-i anunt in prealabil. Voi ce tip de acvarii preferati si ce parere aveti despre acest tip de acvariu?