Informatii utile despre parcare Otopeni

Posted by

Oriunde este o parcare neingradita, apar oportunisti sau raufacatori. Stau de mult ori si ma intreb, daca autoritatile stiu de modul in care sunt hartuiti posesorii de masini, cu toate ca achita taxele pentru parcare.

De pilda, in cazul in care stai la rand sa prinzi un loc, oportunistul se asaza pe locul gol si cu riscul de a fi lovit, negociaza pretul cu tine, chiar daca ai achitat deja tariful cui trebuia. Ai platit de doua ori, o data legal si o data ilegal, dar nu raspunde nimeni de bunurile tale din masina, asa ca fa bine si demonteaza casetofonul si sculele scumpe pe care le ai in autoturism! In cazul in care ti-ai gasit singur locul si nu ai ascultat indicatiile celui care iti pretinde spaga, te poti trezi cu cauciucurile taiate. Exista insa si alte pericole.

Chiar acum se prezinta la televizor cazul unei parcari supraetajate din strainatate care s-a prabusit si sute de masini au fost avariate, de aceea alege parcare aeroport 100% securizata pentru masina ta. Hai sa iti prezint avantajele pe care le ai cand iti lasi masina la Airoport-parking.ro, sa nu iti mai pui masina in pericol si sa nu mai fi hartuit de cei care fac ordine prin parcari!

1. Locul de parcare iti este rezervat cu mult timp inainte, astfel ca nu esti nevoit sa astepti sa plece cineva sa ii iei locul. Iti dai seama ca ai pierde avionul, daca s-ar intampla asa!

2. Nicio persoana dubioasa sau rau intentionata nu calca in aeroport, arealul ingradit fiind accesibil numai clientilor si prestatorilor de servicii. Aici nu sunt voluntari care iau banii degeaba fiindca iti arata unde sa parchezi sau persoane care pazesc momentul potrivit sa iti ia camera de luat vederi sau tableta masinii.

3. Masina ta nu poate fi furata sau lovita fiind pazita mai bine decat comorile din basme de: barierele automatizate, de camerele de luat vederi si de agentii de paza.

4. Din parcare pana la terminalul de plecari-sosiri esti dus cu microbuz foarte curat sa nu mergi pe jos cu bagajele.

5. Lasi masina cu scaunele murdare si o iei cu tapiteria curatata in profunzime, daca doresti acest lucru si esti dispus sa platesti pentru asta. Mi se pare o scamatorie, mai ales daca micutii pe care i-ai avut in masina le-au patat cu suc, inghetata si ciocolata.

6. Cu cat lasi mai mult masina, cu atat obtii tarife mai mici, fiindca poti negocia. Desi este aproape de aeroport, preturile sunt mai mici decat in cazul parcarilor din centrul orasului.

Oriunde ai pleca, lasa-ti masina pe maini sigure la cele mai mici preturi sa o ai la indemana indiferent de ora intoarcerii! Locul de parcare il rezervi de-acasa, fara sa fie nevoie sa faci un drum in plus degeaba. Pe site-ul lor oficial gasesti toate informatiile si datele de contact, dar gasesti si formularul prin care poti rezerva locul de parcare.

Parcarea mi se pare ideala si pentru o categorie originala de conducatori auto: cei care din diferite motive nu intra cu masina in Bucuresti, cu toate ca au treaba in oras, ci o lasa la periferie si prefera sa se deplaseze cu miljoacele de transport in comun prin oras.