Afterschool sector 1 ne ajuta sa nu ne mai lasam copiii cu cheia de gat

Posted by

N-as fi putut sa imi las copilul cu cheia de gat si nu-i inteleg pe cei care evoca la modul nostalgic acele vremuri! Este riscant sa lasi singur un micut sa mearga in parc cu cheia de gat si la fel de riscant este sa aduci o persoana necunoscuta in casa pe post de bona.

Cu toate acestea sunt obligata sa il las undeva, cat timp noi, parintii lui, suntem la serviciu, dar doresc sa il las pe maini bune. Vreau sa stiu ca se
ocupa cineva de el, dar o face cu maxima intelegere, fara sa il bruscheze si ca il ajuta nu numai sa isi faca lectiile, ci si sa i se para ca nu are mult de asteptat pana la venirea noastra si intoarcerea acasa.

Afterschool sector 1 ma ajuta sa nu imi las copilul atat de mic cu cheia de gat, ci sa-l las intr-un loc in care este superincantat sa se duca. Dupa lectiile facute in sali de clasa luminoase si cu mobilier modern, sub atenta indrumare a unui cadru didactic cu pregatire profesionala excelenta si experienta, poate merge in laboratorul de informatica, unde totul este tinut de control. Copilul meu invata sa se informeze, sa foloseasca in mod util tehnologia it, dar totul este tinut sub control. Nu poate naviga oriunde doreste pe internet, nici nu este lasat toata ziua cu ochii in ecran.

La afterschoole Teddybar.ro a invatat cand sa se opreasca din utilizarea dispozitivelor.

Tot aici i se pun la dispozitie cursuri intensive de limba germana si de limba engleza si este incurajat sa se joace frumos zi de zi.

Supravegheat atent, el primeste si hrana sanatoasa, in conditii de maxima igiena si invata sa aiba grija de el cu maxima atentie.

Cum este condus sa manifeste maxima grija fata de propria persoana?

Este incurajat sa puna intrebari la care i se raspunde. Este de asemena incurajat sa isi exprime opiniile, dar invata sa faca acest lucru nuantat, fara sa ii lezeze pe cei din jur. La fel de utila este incurajarea valorificarii talentelor prin autocunoastere deplina. Cladirea este departe de zgomotele orasului, securizata, intr-o zona in care nu este trafic.

Las copilul aici fara absolut nicio teama ca si cum l-as lasa la bunici si ma bucur ca ii desavarsesc si educatia in acest mod, fiindca este supravegheat de adulti cu pregatire, in fiecare clipa.

Va recomand sa procedati la fel fiindca tot ceea ce aveti mai scump reprezinta copiii vostri! S-a gresit in trecut, cand ei erau lasati sa se descurce singuri, cu cheia de gat si nu trebuie sa se comita aceleasi erori!

Nu condamn pe nimeni, ci doar ofer un sfat celor care au nevoie de el.

Este foarte bine ca la intoarcerea de la serviciu copilul sa aiba deja temele facute si sa fie pregatit pentru a doua zi si sa puteti petrece linistiti timpul ramas pana la culcare. Asta nu inseamna ca v-ati declinat definitiv responsabilitatile, fiindca trebuie sa ii cititi, sa ii explicate, sa il incurajati sa se dezvolte si acasa, adica sa continuati procesul inceput la afterschool.