Doar cu Protecons.ro a treia oara este cu noroc!

Posted by

Stii ca este cumplit sa ti se spuna ca nu primesti autorizatie si avize pompieri ”din cauza asta si asta”, iar dupa ce pui la punct fisele cu instructajul angajatilor, locul de fumat securizat si semnalizat corespunzator si ii chemi din nou sa iti reproseze ca nu ai echipamente de prevenire si stingere a incendiilor?

La prima confruntare nu ai reusit, la a doua ai imbunatatit situatia, dar tot nu ai avizul. Functionezi ilegal si a scris mult presa pe tema asta. Ai pierdut si 50% dintre clienti, plus amenzile primite. Nimeni nu sta la o dicutie prieteneasca sa iti dea pe lista tot ce trebuie ca a treia vizita a pompierilor sa fie cu noroc. Pratenerii de afaceri stiu, dar nu-ti spun, ori sunt la fel de nestiutori ca tine si se confrunta cu aceeasi problema.

Trebuie sa iti spun sa nu te mai superi, fiindca garantat a treia oara, dupa colaborarea ta cu Protecons.ro, va fi cu noroc.

Profesionisti cu experienta si buni cunoscatori ai legislatiei, ei stau la masa cu tine si iti dicteaza exact ce sa faci ca sa obtii avizele si autorizatia garantat. Sunt oamenii cu pregatire si experienta care lucreaza si pentru cel mai mare si mai pretentios hotel din Bucuresti, pentru fabrici si croitorii de lux, pentru depozite si supermarketuri.

Dupa discutia deschisa, urmeaza inspectarea cladirii si punerea la punct a tuturor deficientelor. Cu ochi critici, de cunoscatori ei vor preciza toate neregulile descoperite si solutii pentru inlaturarea lor.

Tot in consiliere intra si sugestii argumentate privind achizitionarea echipamentelor de prevenire si avertizare in caz de incendii, ca a treia oara sa nu ti se mai spuna ca nu le ai.

Partenerii vostri motivati in obtinerea autorizatiei si avizului nu va lasa nici documentatia sa o intocmiti singuri, ci se implica 100% ca locatia sa fie un spatiu securizat si sa aiba certificare legala a acestui fapt. Se termina contractul dupa ce actele au fost facute, constructia pusa la punct, echipamentele instalate si urmeaza controlul?

Nicidecum! Un partener atat de serios, cum este Protecons.ro preia responsabilitatea in fata organelor de control fiindca a facut in mod temeinic consilierea si a pus totul la punct. Este sigur de reusita si doreste sa te ajute pana la cap.

Constientizeaza faptul ca legislatia se schimba mereu, ca apar produse noi destinate alarmarii si semnalizarii pericolului si trebuie sa fii informat! Ai nevoie de consiliere, chiar daca ai obtinut avizul, iar Protecons.ro iti asigura securitatea 100%. Niciuna dintre firmele mari nu au renuntat la serviciile lor, considerand ca este nevoie mereu de personal calificat care sa consilieze si sa arunce un ochi critic in unitate ca accidentele sa fie tinute departe. Ar fi cu adevarat inspirati, daca s-ar gandi sa ofere un set complet de servicii pe durata nedeterminata sau pe durata de viata a firmei sau a activitatii desfasurate acolo.

Gata, ii astept in control si am sentimentul ca nu mai au ce reprosa. Reprezentantii Protecons.ro cu care am colaborat sunt pregatiti sa rasunda la toate intrebarile si sa prezinte dovezile.