Ferestre moderne pentru balconul apartamentului

Posted by

Fiecare apartament are cel putin un balcon, devenind ceva obisnuit in constructia oricarei zone rezidentiale. De la un bloc la altul, acestea pot fi inchise sau deschise, elementele de baza ale acestora fiind ferestrele. Acestea pot adauga un aspect mai placut nu doar balconului ci intregii sectiuni a blocului. Totodata, protectia oferita impotriva intemperiilor atmosferice este necesara, mai ales pe timp de iarna. Cu un balcon deschis, zapada va intra pe balcon si in casa se va face simtit mai repede frigul in timp ce in cazul unui balcon inchis, ferestrele vor impiedica zapada sa intre pe balcon.

Printre numeroasele firme de termopane, marea majoritate executa si inchidere balcon cu termopan, daca acesta nu a fost construit deja inchis o data cu cladirea in sine. Sau probabil ca vechile ferestre nu mai faceau fata asa cum trebuie. In cazul blocurilor foarte vechi erau utilizate ferestrele clasice cu profile din metal si geamuri normale, care cu greu reuseau sa blocheze frigul sa intre in apartament. In schimba, ferestrele termopane se descurca de minune. Oricatd de frig sau de cald va fi afara, in casa va fi mereu placut. Cel mai mare impact al acestor ferestre va fi vizibil la facuturile de caldura. Multe blocuri au inca centrale de caldura comune, o centrala proprie fiind destul de scumpa. Asta inseamna ca valoarea totala consumata pe o luna se va imparti la numarul de locatari, suma de bani pe care o datoram fiind uneori destul de mare. Avand insa ferestre termopane mai putem ajuta la scaderea acestei facuturi, cate putin in fiecare luna.

Cazul mult mai fericit, cel al apartamentelor care au centrale proprii ne va ajuta sa economisim mult mai mult. Caldura va fi pastrata in interior mult mai mult timp atunci cand avem si un balcon sau amblele acolo unde este cazul inchise. Pentru a realiza o munca cat mai buna eu va recomand sa apelati la cei de la GEAMTERMOPANPVC care nu vor intarzia sa va ajute sa duceti la bun sfarsit acest proiect. Puteti alege, pentru cea mai buna protectie termica si fonica, profilele S8000 sau S9000 cu 5 sau 6 camere, foarte rezistente si elegante, cu 3 straturi de sticla. Acestea vor asigura o protectie completa a balconului indiferent de anotimp.

Multe persoane prefera sa isi tine pe balcon un frigider, aragaz sau mobila, acestea fiind afectate destul de mult de catre soare sau de frig. In special mobila din lemn, care se poate decoji sau decolora de la lumina puternica a soarelui. Asta daca balconul este inchis cu ferestre de proasta calitate, dar nu si in cazul ferestrelor de la GEAMTERMOPANPVC, care nu folosesc decat cele mai bune produse si materiale, garantate de brandul german GEALAN. Experienta de cateva decenii au condul la realizarea celor mai rezistente si sigure ferestre pe care le putem gasi pe piata, avand in numeroase tari parteneri prin care isi promoveaza si vand produsele. Asa ca nu mai stati nici voi pe ganduri daca vreti sa faceti o schimbare majora a apartamentului vostru.