Dati-mi un raft metalic si imi voi pune lucrurile in ordine!

Posted by

In ciuda faptului ca suna demodat, sunt cuvinte care definesc pefect o situatie data, iar utilizarea unui sinonim elevat ar insemna stirbirea descrierii potrivite 100 % contextului. De pilda ma gandesc la cioroboaiele stranse de om intr-o gospodarie si pe care nu se indura sa le arunce. De unele dintre ele va avea nevoie mai tarziu si realizand acest fapt, nu se indura in ruptul capului sa le puna la gunoi sau pe foc.

Mai bine sa stii ca ai de unde sa iei un lucru aparent nefolositor, decat sa mori de ciuda ca l-ai aruncat cu mainile tale!

Dati-mi un raft metalic si imi voi pune toate lucrurile in ordine! Un astfel de spatiu de depozitare nu costa mult, dar rezista toata viata, astfel ca il poti lasa mostenire copiilor si nepotilor.

In toate gospodariile este nevoie de providentialul raft metalic, iar acesta poate fi comandat din magazinul Storeexpert.ro si nu costa deloc scump.

Bine ar fi ca raftul metalic sa fie omniprezent, fiindca si-ar gasi utilitatea in mai multe locuri:

  • in pivnita, atat pentru depozitarea legumelor si fructelor, cat si a borcanelor si sticlelor pline de conserve, asezate frumos in ladite cu etichete lipite sa nu se faca incurcaturi
  • in magazie, pentru scule. Sunt atatea unelte, cuie si piulite care au nevoie sa fie ordonate. Este nefiresc sa stea in mijlocul incaperii unele peste altele si sa fie greu de gasit, tocmai cand ai nevoie de a anumite lucruri.
  • in sopron sau debara, pentru incaltamintea pe care o iei foarte rar: ghete pentru munte, role, schiuri chiar. Printre lucrurile tale ai si cursuri din timpul facultatii si notite care iti folosesc si la care nu ai renunta.

Nu le pune in saci in pod, fiindca s-ar putea sa gasesti numai tocatura in ei! Soarecii maruntesc informatiile tale si pierzi mai mult, daca nu iti cumperi raftul de care ti-am vorbit.

Furnizorul de rafturi metalice, magazinul online Storeexpert.ro, te poate ajuta mai mult decat sa ti le vanda prin specialistii sai. Iata ce pot face exact pentru tine sau pentru firma ta:

  • fac masuratorile cu maxima precizie. Nu iti recomand sa masori tu, fiindca daca te inseli cu 1 centimetru spatiul nu mai este folosit la maximum sau rafturile nu se mai incadreaza perfect.
  • le proiecteaza, adica se gandesc de cate rafturi ai nevoie, cum sa le aseze sa ai acces la produsele depozitate din ambele parti.
  • asigura transportul si montajul.
  • la cerere se ocupa si de mentenanta si eventuale reparatii.

Un parteneriat de cursa lunga cu magazinul de rafturi metalice second hand ne disciplineaza spatiile de depozitare, astfel ca vom sti de unde sa luam exact lucrurile de care avem nevoie.

Cu rafturi metalice economisim multi bani, fiindca pe ele se pot pastra: pungi de cadouri, ambalaje pentru flori, cutii pentru ambalaje, ate si fundite colorate, lucruri pentru care nu mai cheltuim fiindca le avem la indemana.

De pilda cutiile goale de pantofi in care se lipesc servetele din role curate sunt ideale pentru transportul prajiturilor de casa fragile.

Tot pe aceste rafturi putem pastra si caserole, borcane si sticle goale.