Cum sa te imbraci la intalnirile acvaristilor?

Posted by

Ocazional, cei care au ca pasiune cresterea si ingrijirea pestiilor exotici se intalnesc pentru a discuta despre pasiunea lor comuna, pentru a face schimb de plante si pesti. Si intalnirile astea sunt foarte misto, oamenii care participa la ele sunt foarte misto, si pe vremuri se organizau si intalniri anuale, un fel de tabere in care se intalneam undeva la munte si stateau 4-5 zile discutand bineinteles despre pesti si acvaristica.

Revenind la tema articolului de astazi, desigur ca nu a existat niciodata un dress code si fiecare avea liberatea sa se imbrace cum avea chef, dar noua femeilor ne place sa in imbracam in rochii lungi de seara, mai ales ca multe din intalnirile avute pe perioada verii se prelungeau cu mult dupa apusul soarelui. De ce lungi, ca in amug isi fac aparitia tantarii si nu intotdeauna e cea mai placuta senzatie sa fi muscata de aceste mici insecte pe care pestii nostrii le-ar considera delicioase daca i le-am servi ca mic dejun.

Barbatii sunt mai rezistenti asa ca pentru ei era ok intotdeauna si o tinuta la pantaloni scurti, cei mai rezistenti dar existau si colegi acvaristi care se imbracau intotdeauna elegant, chiar si la o iesire de cateva ore cu alti colegi cu aceasi pasine cu a lor.

Ce era cel mai fain e ca nimeni nu venea cu mana goala si nimeni nu pleca niciodata cu mana goala, se gasea un peste, un fir de iarba (acvatica) sau orice altceva pentru fiecare membru participant la intalnire. Unii plecau cu plante noi cu care sa isi populeze acvariile, altii cu pestii noi, vi si colorati, toata lumea pleca acasa fericita.

Din pacate in ziua de azi intalnirile de genul acesta sunt mult mai rare, iar rochiile de seara le-am folosit pentru alte ocazii, dar mi-ar face mare placere sa revad niste acvaristi dragi si sa constat ca pasiunea pentru micile fiinte din acvariu a ramas la fel de vie printre ei.

Tu ai veni la o astfel de intalnire? Si daca da, cu ce te-ai imbraca? Sunt doar curioasa de felul meu si chiar o sa va invit sa-mi raspundeti in sectiunea de comentarii. Si pentru ca tot sunt la capitolul „intrebari” as vrea sa stiu cam ce ti-ai dorii sa primesti in cadrul unei astfel de intalniri, iti doresti mai mult pesti noi sau plante noi? Ai un acvariu suprapopulat sau in care abia se zaresc 2-3 pestisori? Dar plante? Sper ca nu ai plante de plastic in acvariu, ca e pacat cand exista atatea plante vi care pot sa transforme acvariul intr-un adevarat decor viu al casei tale.