pesti

Momente de relaxare in preajma a ceea ce-ti doresti

Posted by

Stiu ca pentru multi dintre voi aceasta pasiune ce include un acvariu in locuinta si in viata voastra nu este o gluma, ci mai degraba o terapie prin care ati putea sa va relaxati dupa orice tip de situatie putin mai stresanta. Ba mai mult decat atat sunt persoane care se lasa captivate de activitatea pestilor din acvariu incat de foarte multe ori adorm uitandu-se la acestia. Iar daca prin familie ai asemenea persoane cu siguranta stii deja despre ceea ce eu descriu aici.

Si mai degraba am putea spune ca aceste persoane sunt atat de captivate si de fascinate de ai lor pesti incat uneori este foarte greu sa ii poti lua de langa acvariu, chiar daca aparent acest lucru nu il percepem asa. Ce este drept numai faptul ca poti privi asemenea vietati linistite in casa ta iti trezeste o senzatie de bine pe care nu o poti avea oricand, chiar daca iti doresti acest lucru.

Prin urmare o buna parte dintre noi nu se multumesc doar cu pestii in acvariu sau doar cu privitul acestora, ci vor mai mult. Iar mai mult pentru ei inseamna sa mearga la pescuit, sa mearga in acele zone cu lacuri special amenajate pentru asta si sa se bucure in acest fel de relaxare. Nu stiu daca asta este foarte bine sau daca se poate si mai bine de atat, dar cu siguranta sa mergi la pescuit doar de dragul de a scoate pestii din apa nu mi se pare o idee prea stralucita.

Cel putin din punctul meu de vedere acest aspect ar trebui exclus  si eliminat din activitatile oamenilor. Si probabil ca foarte multe persoane nu vor fi de acord cu mine, dar acesta este punctul meu de vedere cu privire la activitatea lor in ceea ce priveste pescuitul.  De aceea cred ca ar fi mult mai bine sa fiti atenti la ceea ce vreti sa pescuiti sau cum pescuiti ca s-ar putea sa patiti si voi ca si cei din clipul de mai jos.