hrana pesti

Ce tip de hrana ar trebui sa le dai pestilor de acvariu?

Posted by

Nu stiu ce tip de hrana folositi voi pentru pestii vostri din acvariu, dar eu una mi-am zis ca inainte sa mai fac vreo prostie mai bine sa mai citesc cateva randuri despre lucrul acesta. Se poate spune ca inca de la prima lectura pe care am avut-o in legatura cu hrana pestilor am descoperit foarte multe chestiuni importante.

Si probabil ca voi descoperi si mai multe, mai ales ca am de gand sa aprofundez toate aceste cautari si bineinteles sa gasesc si solutii de avarie in cazul in care nu voi fi in stare sa procur cat mai curand hrana pentru pesti. Desi nu mi se intampla acest lucru vreau sa iau in calcul fiecare scenariu in parte, chiar daca de cele mai multe ori nu este adevarat.

Spre exemplu, acum sunt confuza in ceea ce priveste mancarea pestilor, caci nu stiu care este varianta cea mai buna de hrana a lor. Si cred ca si voi ati intampinat probleme in ceea ce inseamna hrana vie, hrana congelata sau indiferent ca vorbim despre fulgii pentru pesti.

Stiu ca cea mai buna hrana a lor este cea vie, dar pentru ca este foarte greu procedeul de crestere pentru hrana vie a pestilor. In schimb pare mult mai usoara de gasit hrana congelata si cea sub forma de fulgi. De altfel am observat fel si fel de forme pentru tipul de hrana uscata al pestilor de genul fulgilor. Pana una alta parerile pe internet sunt foarte impartite cu privire la acest subiect si mai ales cand vine vorba despre firmele de unde tu procuri hrana pentru pesti.

Din ceea ce am observat cei ce-si lasa opinia aici s-au organizat cumva in grupulete si este mult mai usor sa le urmaresti opiniile, chiar daca uneori asta pare absurd. Dar asa cum am spus si in primele paragrafe este foarte important sa tii cont si de parerea celor ce s-au confruntat cu anume probleme si iti spun despre solutia gasita de ei.Tu cu ce tip de hrana iti hranesti pestii din acvariu?