Cei mai mari pesti prinsi in Romania

Posted by

Pescarii romani se pot mandri cu cateva capturi demne de cartea recordurilor. Tot ce urmeaza sa cititi mai jos este 100%, nu este nicidecum vreo poveste pescareasca.

  1. Stiuca din Banat – Cristi Stuber, un banatean simplu care iubeste sa se relaxeze pescuind, a reusit sa prinda in 2011 o stiuca de 17 kilograme! Fiind captura vietii lui, barbatul a marturisit ca isi va aduce mereu aminte cu placere de clipa in care a scos pestele din apa si a promis ca le va povesti si nepotilor aceasta intamplare.
  1. Somnul de pe Moldova Noua – Un somn urias  a fost prins de catre un neamt, Alexander Freithoff, aflat pentru prima data la pescuit pe Moldova. Minunatia s-a petrecut in anul 2008, in localitatea Coronini. Pestele avea 2,2 metri si 99 de kilograme. Neamtul a marturisit ca a fost pur si simplu uluit atunci cand a vazut ,,monstrul” pe care l-a prins!
  1. Crapul din Cincis – Se pare ca anul 2008 a fost unul prielnic pentru pescarii care si-au incercat norocul pe teritoriul Romaniei. Cel mai mare crab prins vreodata la noi in tara a cantarit 50 de kilograme si, potrivit barbatului care a reusit aceasta performanta, acesta i-a rupt undita ! Ajutat de prieteni, a reusit pana la urma sa aduca pestele in barca.
  1. Somnul de 400 kg din Delta – Potrivit localnicilor, cel mai mare somn prin de catre un pescar in Delta Dunarii a cantarit 400 de kilograme!

Asadar, daca sunteti un impatimit al pescuitului, nu ezitati sa va incercati norocul pe ape mai mari sau pe lacuri recomandate de catre pescarii ,,veterani”. Nu stiti de unde sare pestele! Cine stie de noroc o sa aveti si o sa reusiti sa prindeti cel mai mare crap sau cea mai mare stiuca din istorie. Pana una alta, important este sa va simtiti bine si sa va relaxati atunci cand pescuiti. Mult noroc!