Aurul inseamna bani

Posted by

De copil m-au impresionat povestile in care era vorba de aur. Trebuie sa va spun ca la cateva m-am emotionat atat de tare, incat am plans. De pilda am suferit mult, cand am auzit ca romanii din Apuseni spuneau dezamagiti: „Muntii nostri aur poarta/Noi cersim din poarta-n poarta”.

Este o tragedie sa ai muntii plini de aur si sa nu ai ce le pune pe masa copiilor! Apoi m-a mahnit povestea unor oameni batrani si atat de saraci, incat rabdau zile intregi. Dupa ce au murit, cand mostenitorii au daramat zidurile casei, au gasit acolo o comoara: gramezi de bani de aur! Bietii oameni au rabdat stand pe o comoara…

Sa va mai spun si de Hagi Tudose care in fiecare lingurita cu supa de gaina se parea ca vede cum isi inghite copiii: galbenii lui si ii venea sa duca bucatile inapoi si fulgii de la pasare, sa recupereze o parte din bani. Scena mortii lui ii arata adevarata fire. L-au gasit prabusit peste gramada de bani, cu mainile inclestate in ei!!!

Ca sa nu rabdam stand cu aurul in casa, pe degete sau la mana este bine sa tinem cont de anunturile Caselor de Amanet oneste: cumparam aur!

Vin sarbatorile si in fiecare an le percepem cu alti ochi. Este pacat sa nu ne respectam ca oameni si sa nu avem tot ceea ce se cuvine de Craciun, adica: -masa imbelsugata si bunatati sa ne putem servi toti oaspetii care ne trec pragul -bani pentru cadouri. Cei dragi merita sa primeasca daruri de la noi in aceasta perioada. -un brad frumos impodobit si decoratiuni in toata casa. Cat ai aur in casa si pe degete inseamna ca ai bani. Casa de amanet este gata oricand sa cumpere aurul de la tine si sa iti dea banii pe loc ca tu sa te bucuri cu cei dragi de Craciun! Iata ce poti intelege prin aur si ce cumpara ei de la tine: -lantisoare, cercei, inele si bratari din aur si din argint -monede din aur de la salba bunicii sau cine stie de unde, oricat ar fi de strambe sau de vechi -lingouri de aur, cumparate de tine in perioada de prosperitate financiara, acesta fiind cea mai buna investitie. Cand ajungi in criza (ciclul este valabil si pentru popoare nu numai pentru oameni) iti scoti valorile la bataie ca sa nu ai de suferit. -fragmente de lantisoare, bijuterii rupte, strambe, resturi de metal pretios. -ceasuri din aur.

In cazul in care esti omul calculelor si al planificarii, poti face evaluarea aurului tau de acasa, sa stii exact ce suma primesti, in functie de gramaj si de karate. Se primesc bijuterii, lingouri, monede sau resturi de aur incepand de la 8 karate, pana la 24 de karate, chiar daca evaluarea online a calculatorului incepe de la 12 karate.

Aurul inseamna un metal pretios care poate fi vandut ca sa iti asiguri subzistenta. Fa asta din toata inima, fiindca mai tarziu, vei reusi sa investesti din nou in acest metal pretios care este facut sa circule ca si banii!

Casa-amanet.com este unul dintre cei mai onesti cumparatori pe care il recomand in urma experientei personale pe care am avut-o cu acesti finantatori!