Ce se intampla cand iti doresti ceva mai mult de la tine?

Posted by

Cred ca fiecare dintre noi abia asteapta sfarsitul de saptamana pentru a scapa de munca de la birou si nu numai. Poate ca si voi, ca si mine, sunteti interesati ca in timpul vostru liber sa incercati sa invatati mult mai multe lucruri si chestiuni pe care sa le puteti aplica in viata de zi cu zi. Ce-i drept nu-i atat de greu sa inveti lucruri noi, ci doar ai nevoie de ceva mai mult timp si de asemenea de o disponibilitate mai mare a ta.

Cu siguranta vor fi si persoane ce nu sunt interesate de astfel de lucruri, deoarece cred ca este suficient ceea ce stiu si ar prefer ca timpul lor liber sa insemne mai mult relaxare in fata televizorului sau watch free movies, decat sa mai aiba parte de alte zile ocupate sau cu diverse activitati pe care oricum prea mult nu le inteleg. Adesea aceste persoane se multumesc cu foarte putin si in consecinta doar se vor plange ca nu au tot ce isi doresc sau ca banii nu le ajung.

De asemenea sunt genul de persoane certarete, nerabdatoare si care nu fac niciun efort pentru a iesi din starea lor de confort. Nu putem sa negam faptul ca starea de confort este una buna, in anumita conditii, dar atunci cand ai mai multe pasiuni sau ai in grija un acvariu plin cu pesti, inevitabil trebuie sa iesi din zona ta de confort si sa te resemnezi. Iar o astfel de situatie este posibila pentru toate acele persoane ce vor mai mult de la ele, ce nu se multumesc cu putin si care intotdeauna fac rost de ceea ce isi doresc.

Oricat de mult ai tenta aceste persoane cu un calendar episoade prea mari sanse nu vei avea pentru a-i tine in fata laptopului sau a televizorului. Si asta pentru ca in fiecare moment isi doresc ceva nou, isi doresc sa aiba parte de experiente noi si de ce nu sa-si imbogateasca ceea ce noi numim cultura generala. Si nu este nevoie sa faceti un efort pentru a putea observa aceste persoane, caci de obicei acestea se diferentiaza si in acelasi timp se distanteaza de activitatile banale si pe care suntem obisnuiti sa le realizam in fiecare zi.

Desi multora dintre noi ni se pare ca toate aceste activitati le pot da viata peste cap, persoanele in cauza se descurca foarte bine cu toate acestea, fara sa se planga si fara sa ceara ajutorul intr-o anumita activitate. Poate ca de aceea este esential sa intelegem anumite aspecte si mai mult decat atat, daca avem in preajma noastra astfel de persoane sa incercam pe cat posibil sa invatam ceva de la ei.

S-ar putea spune ca multe dintre ele pot fi adevarate modele si exemple, dar asta s-ar putea intampla intr-o societate normala, dezvoltata si care isi doreste in permanenta ceva mai mult de la ea. Altfel spus ca sa putem face ceva bun in tara noastra va trebui ca mai inatai sa acceptam ca noi sa facem mai mult, sa vrem mai mult intai de la noi si mai apoi de la ceilalti.