Cum se amenajeaza un acvariul cu adevarat woow

Posted by

Daca vrei sa iti amenajezi acvariul si vrei sa arate cu adevarat deosebit ai mai jos un tutorial care iti prezinta cate ceva din secretele unia din cei mai buni acvartisti din romania atunci cand vine vorba de aquascaping.

Ce am retinut si am de gand sa studiez mai profunt este modul in care sunt asezate obictele in acvariu, convex, concav sau triunghi, optiunea cu triunghi fiind una cred eu usor de facut pentru in incepator si care nu necesita multe cunostinte din domeniul artelor.

Acum sa nu va asteptati sa iasa acvariul precum cele ale lui Adrian Nicolae dar cu siguranta vor arata mult mai bine decat daca aruncati niste plante si pesti in acvariu si sa va asteptati sa ie totul woow.

Chiar si asa, acvariul precedent pe care l-am avut (a crapat intr-o noapte si a inundat vecinii) era foarte salbatic dar imi placea asa, cu un haos de nedescris dar pe care abundenta plantelor il facea sa para foarte natural. E drept ca cumva am tinut cont de a duce mai in spate plantele mai inalte precum valisneria si de a tine in zona din fata plantele mai mici.

Nu ma mai lungesc cu vorba si va urez spor la amenajat. Sper sa revin in curand cu poze de la reamenajarea acvariului cu probleme dupa ce i-am dat o mana de silicon extra si vreau sa il duc la atelier, acasa fiind deja altul nou nout dar care e mai practic si mai putin woow.