Jan 25

Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!

Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!

Grijile financiare ne tulbura somnul adeseori. Ne suparam, mai ales, cand toate planurile noastre de a econimisi nu se dovedesc deloc viabile pe termen lung. De multe ori avem incredere intr-o banca si suntem tentati sa economisim bani pe care sa ii punem intr-un cont “de urgenta”, dar peste o luna constatam ca banca respectiva a disparut definitiv de pe piata sau a fost preluata de una mai puternica decat ea.

In momentul acela ne felicitam ca nu am deschis un cont sau nu am facut o asigurare prin banca respectiva.

Asta inseamna ca trebuie sa traim de astazi pe maine, adica sa nu punem un ban bine, fiindca nu stim daca vom ridica aceeasi suma peste cativa ani?

De multe ori, oamenii nu vor decat siguranta ca banii lor se pastreaza, ca nu li se opreste impozit pe economiile lor, fiindca putini furnizori de servicii financiare dau dobanda in adevaratul sens al cuvantului pentru economiile clientilor. Nu se poate numi dobanda oferirea catorva banuti pe luna si oprirea unor comisioane mai mari decat ea!

Cu toate acestea, exista o modalitate admirabila de a te asigura pe tine personal si pe cei dragi pentru ziua de maine, care este incerta din toate punctele de vedere. Vom mai sti ce venituri vom avea luna viitoare sau anul viitor? Avem certitudinea ca vom fi sanatosi si ca vom putea lucra?

La toate aceste intrebari putem raspunde multumitor, fara griji, daca urmam sfaturile consultantilor financiari OVB, daca vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!.

Daca in 40 de ani de activitate internationala, in state europene cu pretentii, OVB are si la ora actuala milioane de clienti multumiti, aceasta este cea mai buna garantie ca economiile noastre sunt pe maini bune. Pe internet exista multe comentarii ale clientilor asigurarilor mediate de OVB si acestia precizeaza ca la sfarsitul contractului au primit exact suma prevazuta in contract.

De 12 ani, OVB actioneaza si pe piata din Romania, fiind deja liderul asigurarilor de sanatate.

Mai jos aveti lista completa a modalitatilor de a va asigura financiar viitorul:

-asigurarea unei pensii facultative.

In ceea ce priveste pensile, previziunile sunt pesimiste. In primul rand, varsta de pensionare devine din ce in ce mai mare. In cazul in care cu ajutorul consultantilor financiari OVB am strans o suma suficienta, putem sa ne retragem din activitate, mai ales daca avem vechime suficienta si sa iesim la pensia la varsta stabilita legal, iar intre timp sa ne bucuram de banii economisiti cu medierea consultantilor OVB.

Pensia este foarte mica si nu vom mai avea puterea sa mai lucram in plus, de aceea trebuie sa fim prevazatori. Fara sa panicam lumea se vorbeste si de faptul ca nu se vor mai da pensii, fiindca populatia este in scadere si in curs de imbatranire, prin urmare nu va mai avea cine sa ne dea pensii.

-asigurari de sanatate.

Nimeni nu doreste sa se imbolnaveasca, dar cel mai rau este sa descoperi ca ti-ai pierdut sanatatea si ca nu ai resurse financiare sa lupti pentru redobandirea ei. Cu o asigurare de viata, poti fi tratat la clinici particulare, unde sa primesti ingrijirea atenta de care ai nevoie, dar si accesul la aparate si echipamente performante si un ajutor in cazul in care o vreme nu mai poti sa lucrezi.

Asigurarea de sanatate este excelenta si daca nu te imbolnavesti niciodata pe durata contractului, fiindca la expirarea acestuia primesti toti banii care s-au strans, plus dobanda substantiala, deoarece OVB plaseza intotdeauna eficient banii clientilor.

Nicodata nu veti iesi in pierdere cu o astfel de asigurare sau cu una inrudita cu cea de sanatate.

-asigurari de viata.

Aceste tipuri de asigurari le suplinesc cu succes pe cele de sanatate, dar sunt valabile si in caz de deces. Repatrierea se poate face gratuit in baza acestei asigurari, mai mult de atat familia primeste restul de bani reprezentand ceea ce ramane din suma asigurata, dupa ce au fost acoperite costurile repatrierii.

-asigurarea locuintei.

Se pot intampla multe lucruri rele cu casele noastre. Cutremure, incendii, inundatii, daramarea acoperisurilor din cauza vantului puternic, toate acestea ne lasa fara un adapot, de aceea asigurarea locuintei ar trebui sa conduca in topul prevederilor noastre.

-asigurarea masinii.

In trafic, depindem si de atentia noastra, dar mai ales de partenerii de trafic, de aceea trebuie sa fim siguri ca in caz de accidentare, cel putin o parte din daune vor fi acoperite.

OVB vine de aproape o jumatate de secol, din state pretentioase si conform estimarilor are un viitor stralucitor, mai ales ca lunar cel putin 1 000 de clienti noi semneaza contracte mediate de consultantii financiari OVB.

Alege tipul de asigurare care se potriveste nevoilor tale de prevedere, dar care te ajuta sa asiguri si bunurile pe care le consideri indispensabile! Consultantii financiari OVB iti stau la dispozitie. Apeleaza cu incredere fiindca ne vom intalni cu ei si peste 30-50 de ani.