Amenajeaza cu stil orice bucatarie!

Posted by

Dupa cum bine se stie, nu exista casa fara masa, la fel cum nu poate exista nici casa fara bucatarie. Chiar daca viata moderna si tehnologia nu par sa ne favorizeze timpul si sa ne permita sa realizam mai multe activitati casnice, bucataria ramane un loc “sacru” care ar trebui amenajat tinand cont de diferite reguli de amenajare.

Fie ca petreci foarte mult timp la servici si cand ajungi acasa nu mai apuci sa te ocupi aproape nimic, fie ca treburile din bucatarie par aparent frustrante si e mai simplu si mai non-costisitor sa comanzi ceva in loc sa gatesti, diferentele in a-ti aloca zilnic putin timp in bucatarie sunt enorme.

Multi considera ca bucataria este un loc relaxant. Este de-a dreptul magic sa poti realiza un preparat cu mainile tale si sa te poti lauda cu el celor dragi. In plus, in bucataria ta detii controlul asupra tot ce se intampla, de la modul si ingredientele ce ajung in mancare, pana la satisfactia ta si sanatate.

Pe langa vasta tehnologie care poate transforma gatitul in ceva mult mai simplu decat mersul la lucru, din bucatarie n-ar trebui sa-ti lipseasca niste elemente si cu siguranta nu ar trebui sa se regaseasca altele. Folina ne arata ca o bucatarie este mai usor de mentinut si curatat daca ai amplasata faianta 3D si gresie. In bucatarie nu au ce cauta obiecte pufoase, precum covoarele din blana. Nu este indicat nici sa se regaseasca produse de ingrijire, animale de companie si orice alt lucru care ar putea contamina alimentele.

Personalizeaza-ti bucataria cu dulapuri speciale pentru fiecare categorie de vesela pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti si pentru a fi mai organizat.

Cat despre decor si cromatica, ar fi bine sa apelezi la nuante inchise sau la elemente de decor pe care le vei gasi accesand Folina.