Unde gasesti cutii depozitare plastic atat de utile

Posted by

Abia asteapta mama sa se goleasca galetusa de smantana cumparata de la supermarket si sa puna in ea altceva. Ea nu se indura sa arunce un ambalaj din plastic si ma cearta, cand le pun in tomberon pe furis.

In camara noastra avem galetuse din plastic pline cu miere sau gem, in timp ce in frigider pastram ouale in ele. Maslinele cumparate de la supermarket la kilogram le punem cu ulei tot in aceste galetuse, fiindca se pastreaza excelent.

Daca avem de dus cuiva supa, orez cu lapte, pilaf sau alte preparate tot in aceste ambalaje ducem, fiindca sunt practice si usoare si alimentele nu se pierd pe drum.

Mai nou, mama pune ace de cusut si de siguranta, nasturi in caserolele cu peretii compacti ramase de la ciuperci si stie sa pretuiasca orice ambalaj din plastic la adevarata lui valoare. Casa nu este plina de CD-uri, de caiete cu diferite notite si retete, datorita mamei mele grijulii, careia ii place ordinea din casa.

De dragul ei si din respect fata de munca ei neobosita de colectare a ambalejelor din plastic deja folosite, am cautat pe internet informatii despre unde gasesti cutii depozitare plastic si am gasit producatorul Schoellerallibert.com. In timp ce analizez produsele, zaresc pe site cutiile mari asemenatoare celor in care se depoziteaza jucariile copiilor la gradinita si fisele si caietele lor si ma gandesc ca si in casa noastra ar fi necesare trei-patru curii de acest fel, mai ales ca sunt multi copii in familie si plang de cate ori isi pierd omuletii din lego. Cateodata fisele cu temele de vacanta sunt cautate prin toata casa si gasite, cand nu mai este nevoie de ele.

O chem pe mama langa mine si ii arat minunatia de pe site: 1 000 de modele de ambalaje din plastic: galeti de diferite dimensiuni cu capac, containere pe sine, roti sau picioare solide, paleti, navete din plastic stivuibile si pliabile, dar si carucioarele din plastic, care asigura manipularea cu usurinta a laditelor sau cutiilor din plastic pline.

Cu ochi de cunoscatoare analizeaza forma laditelor si a galetilor, calitatea plasticului si isi exprima vocal regretele ca astfel de ambalaje nu exista in magazinele din apropierea noastra, altfel ar inlocui pe loc butoiul cu muraturi cu un container cu capac si perete detasabil sa il poata spala usor dupa golire, iar in beci ar face adevarata revolutie.

Discursul ei este lung si convingator. Imi atrage atentia asupra cartorilor si cepelor care se strica, fiindca punem multe dintre legumele mai rezistente gramada pe rafturi, cand achizitionand cateva zeci de ladite am putea transforma pivnita facand-o sa arate ca raionul de legume-fructe de la supermarket.

A fost randul meu sa ii prezint detaliat magazinul Schoellerallibert.com, iar la sfarsitul prezentarii, mama a zambit multumita. Iata ce i-am spus:

-magazinul Schoellerallibert.com este cel mai aproape de toti cumparatorii, indiferent in ce zona a tarii s-ar afla acestia! In ce mod? Livreaza produsele comandate pe site la domiciliu, intr-un timp record ca toata lumea sa fie multumita. Pana la supermarket sunt kilometri de parcurs in timp ce la Schoellerallibert.com intri direct din casa, iar daca ai nevoie de un sfat suni sau trimiti un e-mail. Imediat ce ai pus marfa in cosul electronic, ea este pregatita sa plece catre tine.

-produsele cumparate direct de pe site-ul celui mai mare producator sunt facute din cel mai bun plastic, iar procesul de fabricatie este facut responsabil, astfel incat ambalajele au o durata foarte mare de viata. Multi cumparatori au declarant ca folosesc si acum laditele comandate acum 6-7 ani, iar in prezent comanda din magazinul prezentat containerele pentru lichide, considerandu-le revolutionare in depozitarea si transportul fluidelor.

-Schoellerallibert.com este singurul producator din tara care face ambalaje din plastic si la comanda clientului, respectand intocmai dimensiunile precizate de acesta si forma.

In ziua in care am discutat cu site-ul lor in fata, mama a fost fericita, dar mi-a spus ca regreta ca nu avem o firma sau ferma si ca nu putem plasa o comanda in acest magazin, in calitate de mici gospodari.

I-am raspuns mamei ca este libera sa plaseze o comanda in cantitati industriale, cu tot ce are nevoie si ii garantez ca vom primi produsele.

Schoellerallibert.com s-a extins in toata lume adatorita seriozitatii, fiind prezent in tari ca: Belgia, Chile, China, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Mexic, Polonia, Rusia, Serbia, Marea Britanie, Elvetia, Suedia si S.U.A.