Ce trebuie sa stii despre bitcoin pentru al putea tranzactiona pe platforma de trading crypto – bitmahavi.com

Posted by

Bitcoin-ul este in acest moment cea mai importanta moneda digitala aflata in portofoliul pietei criptomonedelor. Acest portofoliu cuprinde in acest moment 1500 monede virtuale insa, pana in momentul de fata doar bitcoin-ul a reusit sa faca senzatie prin cresterea extraordinar de mare a valorii acestei monede virtuale. Aceasta moneda digitala a trecut si printr-un proces de scadere care la un moment dat parea ca nu se mai termina insa, scaderea s-a oprit iar valoarea bitcoin-ului oarecum s-a stabilizat. Inca mai exista fluctuatii insa nu mai sunt la fel de mari ca in anii trecuti. Piata criptomonedelor, si implicit bitcoin-ul este foarte volatila motiv pentru care nimeni nu poate garanta ca investirea banilor in piata criptomonedelor este o investitie rentabila. Exista toate sansele ca o astfel de investitie sa devina rentabila insa, exista si sanse ca o astfel de investitie sa devina un esec total din punct de vedere financiar. Tranzactionarea criptomonedelor este utilizata pentru a obtine profit de pe urma criptomonedelor. Aceasta tranzactionare trebuie sa se realizeze pe o platforma de tranzactionare a criptomonedelor. Avand in vedere ca vorbim despre bani multi, trebuie ca tranzactionarea criptomonedelor sa se realizeze intr-un mediu cat mai sigur. Platforma de trading crypto – bitmahavi.com este una dintre cele mai de incredere platforme utilizate pentru tranzactionarea criptomonedelor. Mediul extrem de sigur pe care il ofera aceasta platforma dar si preturile foarte bune sunt doar doua dintre motivele pentru care aceasta platforma de trading se bucura de un nivel de incredere foarte mare.

Ce trebuie sa stii despre bitcoin inainte de a te apuca de tranzactionarea acestei monede digitale?

Bitcoin-ul este cea mai utilizata moneda digitala in tranzactiile de pe piata criptomonedelor chiar daca mai exista si alte monede digitale foarte interesante. Ethereum si litecoin sunt alte doua monede virtuale despre care se crede ca in viitor vor produce venituri considerabile. Pana una, alta, haide sa vorbim despre cea mai importanta moneda virtuala din lume, si anume bitcoin-ul. Principalele informatii care trebuie cunoscute despre aceasta moneda digitala sunt urmatoarele:

  • Aceasta moneda virtuala este denumita ca fiind „moneda viitorului”, aceasta denumire venind de la specialistii din domeniul financiar. Daca ne luam dupa aceasta previziune, investitia in bitcoin este o investitie rentabila. Insa, dce la teorie la practica este cale lunga motiv pentru care nimeni nu poate garanta pentru aceasta investitie.
  • La fel ca celelalte monede digitale care alcatuiesc piata criptomonedelor, nici bitcoin-ul nu este controlat de catre o autoritate a statului. Cei care detin bitcoin influenteaza valoarea acestei monede motiv pentru care se poate spune despre aceasta moneda virtuala ca are o valoare care nu este umflata artificial.
  • Conturile in bitcoin nu pot fi urmarite de catre autoritatile statului.
  • Comisioanele percepute la tranzactiile realizate in bitcoin, sunt foarte mici sau uneori chiar inexistente.
  • Detaliile expeditorului sau ale destinatarului nu pot fi cunoscute. Acest avantaj este foarte important avand in vedere ca in momentul de fata furtul de date personale este o infractiune din ce in ce mai prezenta in vietile noastre.
  • Pentru ca bitcoin-ul este o moneda digitala divizibila pot fi realizate microtranzactii.

Bitmahavi.com, platforma utilizata pentru tranzactionarea criptomonedelor

Pentru a putea tranzactiona monede virtuale este nevoie de accesarea unei platforme care sa se ocupe cu acest lucru. Bitmahavi.com este o platforma de trading si exchange care ofera cele mai bune preturi pentru tranzactionarea sau convertirea criptomonedelor in bani, sau viceversa. De asemenea, faptul ca aceasta platforma este securizata la un nivel foarte inalt este un alt motiv pentru care aceasta paltforma este accesata de un numar foarte mare de persoane care doresc sa tranzactioneze criptomonede. Pe aceasta platforma totul se desfasoara foarte repede, neexistand nici o restrictie in ceea ce priveste numarul de tranzactii posibile, intervale de timp, etc.

Concluzii

Bitcoin-ul este moneda virtuala care cu siguranta a reusit sa sparga orice bariera. In momentul in care aceasta moneda digitala a fost lansata, nimeni nu s-a gandit macar o secunda ca peste 5-6 ani aceasta moneda virtuala va ajunge sa coste atat de mult. Nu doar ca a reusit acest lucru ci continua sa se mentina la un nivel extrem de ridicat iar pentru viitor este preconizat ca aceasta moneda virtuala sa joace un rol extrem de important in economia mondiala.