O saltea puternica

Posted by

Desi totul a inceput mai mult ca opinie a unui prieten, la scurt timp mi-am schimbat si eu parerea despre salteaua pe care o foloseam. Initial, acest prieten ne-a povestit cum a citit un articol care informa utilizatorii ca salteaua pe care dorm este principala cauza pentru care dorm prost. Cei care au parte de un somn profund detin o saltea confortabila care se pliaza pe necesitatile lor. Stiind ca nu dormeam tocmai bine, am ales sa intru pe site-ul saltele-online.ro pentru a cumpara ceva care sa mi se potriveasca.

Eu am ales gama de saltele cu plasa de arcuri, deoarece acest tip mi se potriveste cel mai bine. Preferand o suprafata ferma, consider ca saltele pe arcuri sunt ideale pentru un somn sanatos ce promoveaza o postura corecta.

Modelul de saltea pe care l-am cumparat se numeste Forte Super Ortopedica Lux creata pentru persoanele ce doresc un suport ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip HERCULE, cu diametru de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm.

Producatorul acestei saltele a introdus in fabricare sarma otel-carbon. Acest tip de sarma este realizat prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a-i conferi o rezistenta indelungata si elasticitate. Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu sarma elicoidala de 1,4 mm pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o rigidizare a saltelei.

Este produsul ideal pentru cei care doresc un somn linistit si corect. Dupa o zi lunga de munca nu vreau decat sa ma intind in pat si sa ma relaxez. Deseori fac asta si in weekend, pe timpul zilei. Nu trebuie sa dorm neaparat, insa simplu stat pe aceasta saltea ma incarca de energie si durerea de spate dispare complet. Saltele-online.ro este magazinul pe care il recomand tuturor cu cea mai mare increderea, deoarece ofera de fiecare data produse inedite!