Cele mai bune huse Samsung Galaxy S10 la Contakt.shop

Posted by

Siguranta unui smartphone, ca a oricarui alt gadget si in general a oricarui lucru pe care il utilizam zilnic sau destul de des, este esentiala si trebuie realizata utilizand masurile si accesoriile potrivite. Husele de protectie si foliile pentru ecran sunt astfel cele mai eficiente si in acelasi timp este nevoie ca acestea sa fie de calitate.

Atunci cand o persoana cauta ceva, ca de exemplu un accesoriu, ia in calcul mai multe aspecte precum calitate, pretul, aspectul, materialul din care este realizat. Astfel, in cazul huselor de protectie, cel mai important este ca acestea sa fie cat mai rezistente si sa ne ofere o senzatie placuta atunci cand tinem telefonul in mana pentru a avea o prindere mai buna a acestuia iar in acest caz un rol important il joaca materialele din care sunt realizate dar si procedeele prin care sunt prelucrate. Asa cum stim cu totii, plasticul a devenit un material utilizat in numeroase domenii de activitate, sub diverse forme ale acestuia. In anumite cazuri acesta poate fi lucios si alunecos iar in altele poate fi rugos si foarte aderent.

Acelasi lucru poate fi aplicat si siliconului, un material utilizat in foarte multe modele de huse de protectie. Desi suprafata husei este preferabil placula la atingere, fina si lucioasa are un grad mare, daca nu maxim, de aderenta la anumite suprafete. Astfe, putem aseza telefonul pe o suprafata inclinata iar acesta nu va aluneca.

Pentru cei care sunt in cautarea calitatii de top dar si a diversitatii si a preturilor accesibile, magazinele Contakt sunt locul perfect. Tot ceea ce putem gasi aici este original, realizat de cei mai cunoscuti producatori. Pe langa magazinul online Contakt.shop mai avem la dispozitie si cele peste 180 de magazine din toata tara de unde putem achizitiona sau ridica comenzi facute in magazinul online.

Unul dintre telefoanele anului 2019 va fi Samsung Galaxy S10, care de altfel va si deschide sezonul aparitiei telefoanelor de top din acest an, urmat indeaproape de alti rivali din domeniu. Asa ca in magazinele Contakt avem la dispozitie huse S10 precum si multe alte accesorii utile. Putem opta pentru o husa din silicon traditionala, transparenta sau in orice alta culoare, o husa tip Flip sau Book sau o carcasa din plastic sau TPU. Avand in vedere ca toate modelele de huse Samsung Galaxy S10 au acceasi calitate, tot ceea ce este nevoie sa facem noi este alegerea modelului si a culorii favorite.

Mai mult de atat, in magazinele Contakt ne putem inscrie in Club Contakt, o companie cu termen limita 1 Martie in urma careia membrii vor putea avea parte de anumite beneficii, de la acces mai rapid la noutati si la oferte speciale dar si o reducere de 50 de lei la o comanda de peste 100 de lei pe care o putem face pana la 1 Martie. Astfel, achizionarea huselor preferate pentru un Galaxy S10 devine si mai usoara.