Ce hidratanti folosim inainte de manichiura

Posted by

Trebuie să vă hidratați și să vă înmuiați unghiile înainte de a obține o manichiură. Uleiurile nutritive, loțiunea hidratantă, săpunul, lămâia , laptele și mierea, oțetul alb și oul sunt unele dintre ingredientele pe care le puteți folosi.

Mâinile tale spun ceva despre tine. Unul dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a face acest mesaj clar este să le răsfățați cu manichiură. O manichiura proaspata si ingrijita ajuta mana sa arate curata. Indiferent dacă plătiți pentru serviciu sau il faceți singur, este important să vă pregătiți corect mâinile. Primul lucru în acest proces este o înmuiere hidratantă a unghiilor si a mainilor. Iată câteva lucruri pe care le puteți folosi pentru a înmuia sau hidrata mâinile înainte de a aplica manichiura.

Uleiuri pentru hrănire
Multe uleiuri, inclusiv cele de trandafir și lavanda, conțin ingrediente care pot înmuia pielea. Aceste ingrediente prietenoase cu pielea sunt benefice pentru unghiile și paturile unghiilor. Pentru a veni cu cea mai bună soluție, trebuie să adăugați ¼ ceasca de ulei de baie încălzită la ¼ cană de apă caldă. Uleiurile de nutreț sunt ușoare, hrănitoare și ușor de adăugat la o înmuiere. Uleiul de nucă de cocos, uleiul de nucă, uleiul de nuci de macadamia, uleiul de alune și uleiul de migdale sunt bogate în nutrienți. Uleiurile oferă, de asemenea, o mare experiență de înmuiere. Acestea adaugă, de asemenea, o aromă plăcută la înmuiere. Trebuie doar să adăugați câteva picături din uleiul preferat în apă, să introduceți degetele în amestec și să așteptați ca unghiile să se înmoaie.

Lotiune hidratanta
Aceasta este probabil soluția frecvent utilizată pentru a înmuia unghiile și paturile unghiilor. Se amestecă aproximativ 1 linguriță loțiunea de corp într-un castron mic. Apoi adăugați apă caldă pentru a face o soluție. Apa foarte caldă sau foarte rece nu este adecvată deoarece poate șoca pielea. Aveți posibilitatea să aruncați câteva petale de flori pentru a spori experiența. Inmuiati-va degetele câteva minute. Amestecul va înmuia mâinile, permițându-vă să efectuatii manichiura.

Săpunul
De asemenea, puteți folosi săpun pentru a vă înmuia mâinile. Umpleți un vas de mică adâncime cu apă caldă și adăugați câteva picături de apă. Înmuiați-vă mâinile pentru câteva minute și apoi scoateți-le din soluție. Apa și săpunul nu numai că vor înmoaie cuticulele, ci vor slăbi și pielea moartă, murdăria și praful rămas. Curatati-va unghiile si pielea din jurul lor cu ajutorul unei perii de unghii. Puteți curăța sub unghii pentru a îndepărta orice murdărie rămasă acolo după curățare. Pentru rezultate excelente, utilizați săpun pentru spălarea unghiilor.

Oțet alb
Distilatul oțet alb este o altă opțiune pe care o puteți folosi pentru a vă înmuia unghiile. Oțetul eliberează pielea uscată și se dezinfectează în timp ce cuticulele se înmoaie . Oțetul alb este ușor acid. Astfel, trebuie doar să vă înmuiați degetele în soluție timp de 5 minute, spre deosebire de 10 minute în alte soakuri. Oțetul alb ajută de asemenea să vă păstrați unghiile curate pentru mult timp.

Lapte și miere
Pentru această înmuiere, aveți nevoie de 2 gălbenușuri de ou, 1/2 cană de lapte și 1 lingură de miere. Se amestecă ingredientele într-un castron mic pentru a se face o înmuiere bună. Înmuiați-vă unghiile timp de aproximativ 10 minute. Clătiți-le bine și aplicați ulei de cuticule. Calciu din lapte și proteine ​​din ouă vă vor face unghiile mai puternice.