Aug 29

Contact videochat Moneystudio sau calea de acces catre bogatie

Contact videochat Moneystudio sau calea de acces catre bogatie

Nu cred ca exista vreun om care sa nu isi doreasca bogatia! Bineinteles ca liderul topului dorintei este sanatatea, dar cand o au, oamenilor nu li se pare un dar. Sanatatea seamana cu binele, fiind cel mai bine definita prin contrast. Cand experimentezi raul, iti dai seama cat de ingrozitor este sa iti lipseasca binele. Esti sanatos, ai impresia ca asa trebuie sa fie mereu, iti pretuiesti mai putin sanatatea. Abia cand te doare ceva, cand ametesti, cand nu mai poti sa mergi cum mergeai, iti este draga sanatatea ca lumina ochilor.

Bogatia nu te satisface, daca nu este sustinuta de sanatate. Dimpotriva te simti mult mai frustrat, sa nu te poti bucura de banii pe care i-ai strans, de casa confortabila, de masina de lux!

Oamenii constiinciosi nu se urca la volan, cand sunt bolnavi, fiindca se poate intampla o mare nenorocire!

Este bine sa devii bogat, dar fara sa iti distrugi sanatatea. Daca ai doua-trei slujbe, sa iti poti lua casa si masina, nu este in regula, fiindca te vei imbolnavi si degeaba le-ai luat.

Poti lucra in plus, fara insa sa ajungi la extenuare. Oamenii trebuie sa fie echilibrati in tot ceea ce fac: sa nu lucreze prea mult, sa nu stea tot timpul, sa nu iubeasca exagerat.

Contact videochat Moneystudio este calea usoara catre imbogatire pe care poate merge oricine.

Ai ajuns deja pe teritoriul celei mai mari companii de videochat din lume, Money-studio.ro, iar imbogatirea se poate realiza in trei moduri:

  1. Salariu mare, cel mai mare salariu de pe piata muncii din Romania, in cazul anumitor modele, chiar din lume. Veniturile mari sunt trecute in cartea de munca si pentru ele se achita impozitele corespunzatoare la stat de catre angajator.
  2. Nenumarate cadouri si oportunitati la cumpararea unor bunuri de folosinta indelungata.
  3. Castigarea premiilor puse la bataie.

Un model fara experienta este initiat de catre echipa care ii sta la dispozitie si primeste un salariu de 20 000 de dolari pe luna ca debutant. In functie de incasarile pe care le aduce companiei si in functie de numarul clientilor, salariul creste si poate atinge impresionanta valoare de 50 000 de dolari.

Pentru acesti bani nu se munceste pana la epuizare. Multe dintre modele sunt studente si dupa ce isi fac programul la studio se duc la cursuri sau de la cursuri vin la serviciu, dupa preferinta.

De machiaj si coafura se ocupa echipa, astfel ca la intrarea in tura fiecare fata arata ca dupa revista. Modelele lucreaza din camerele lor, singure, intimitatea fiindu-le respectata. Fiecare camera este prevazuta cu baie si ambele incaperi sunt perfect curate si igienizate.

Modelele angajate mai demult si care aduc cele mai mari incasari isi pot personaliza camerele, oricum studioul arata ca un hotel de sapte stele. Din acest salariu se pot plati si rate pentru casa si masina, dar si pentru operatii estetice si excursii si modelului tot ii mai raman bani de cheltuiala.

Un dolar este cotat la 4 lei, prin urmare cel mai nou model intrat in sistem ia 80 000 de lei pe luna, cu alte cuvinte isi permite tot ceea ce doreste.

2. Money-studio obisnuieste sa dea cadouri angajatelor sale: vouchere de cumparaturi, cosmetice de calitate premium, excursii. In afara acestor atentii, angajatorul asigura fiecarei salariate urmatoarele facilitati:

-cumpararea unui apartament in rate, direct de la dezvoltator si in acest mod se evita achitarea unor taxe si comisioane in plus.

Modelele de la Money-studio locuiesc in cartierele rezidentiale, alaturi de vedete, apartamentele lor fiind de lux.

-leasing pentru boliduri de lux, in aceleasi conditii.

-operatii estetice la cele mai bune clinici din tara, cu plata in rate a acestora.

-excursii exotice de 7 stele cu plata in rate.

Dupa cum spunea, un salariu ca acesta permite 3-4 rate, acoperirea tuturor cheltuielilor curente si indeplinirea tuturor dorintelor. Ce poti sa iti doresti mai mult decat casa, masina, haine de firma, mancare buna, achitarea ratelor si facturilor la zi si cosmetice?

  1. Anual, studioul pune la bataie trei premii in valoare totala de 150 000-200 000 de euro, premii care se acorda cinstit modelelor are aduc cele mai mari incasari.

Premiul I consta intr-un bolid de lux, care costa de la 100 000 de euro in sus si la volanul caruia oricine si-ar dori sa fie.

Celor care le place sa calatoreasca vor lupta pentru premiul I, o excursie exotica in valoare de 10 000 de euro. Premiul al III-lea costa intr-un voucher de cumparaturi in tara, la magazinele exclusiviste sau in afara ei.

Contact videochat moneystudio este calea catre un loc de munca sigur din toate punctele de vedere, placut si interesant.

Din moment ce vii cu masina ta la serviciu, luata in leasing sau primita ca premiu si lucrezi singura din camera, nu ai cum sa te imbolnavesti. Toti cei care vin la studio sunt testati si in companie normele privind Covidul sunt respectate. Vei fi o noroacoasa care nu lucreaza cu masca pe fata.

Atmosfera de aici este destinsa, nimeni nu este nervos, in plus, nu ai vreo urgenta de rezolvat, stresul nefiind la el acasa.

Completand formularul de contact, vei obtine informatiile care te intereseaza si programarea la inteviu.

Exista si un numar de telefon la care poti suna, dar poti discuta online cu operatorul de serviciu care vorbeste frumos si iti raspunde la toate intrebarile.

Nicio fata nu a fost data in somaj, in plus, pozele de la sedinta foto sunt magnifice si pot fi utilizate mai tarziu in portofoliul personal.