Acvariile de pesti si relocarea lor intr-un alt mediu

Posted by

Am doua acvarii de pesti acasa si imi place sa le privesc, pentru ca sunt atat de pline de culoare. Si pentru ca am mare grija atat de pesti, cat si de acvarii, in fiecare weekend, daca este cazul, fac curatenie in bazine si mai schimb cate ceva la aspectul acvariilor. Nu pot spune ca ma pasioneaza acvacultura sau piscicultura, in schimb imi plac mult micii inotatori si imi dau interesul ca sa ii ingrijesc cat se poate de bine si sa le ofer spatiul si mediul de care au nevoie. Iar acvariile pe care le am aduc un plus de culoare si de estetica apartamentului in care locuiesc, care este atat de spatios.

Zilele trecute am citit pe internet despre niste firme care se ocupa cu mutari internationale, in sensul ca te ajuta sa iti muti mobila si obiectele personale peste granita, asta daca trebuie sau doresti sa iti schimbi resedinta ori daca te muti in strainatate. Si cred eu ca este o idee foarte buna si sigura, daca te bazezi pe profesionisti. Ei stiu ce fac si au grija de lucrurile tale, sa ajunga in siguranta la destinatie. In acest sens, m-am interesat de costuri, pentru ca vorbeam despre mutari internationale, deoarece doresc sa imi schimb locatia si anume undeva in Italia, unde locuiesc si parintii mei. Bineinteles ca m-am gandit si la acvariile mele de pesti.

Detaliile nu le-am pus la punct si nu stiu exact cum se procedeaza in acest caz, dar cred ca trebuie sa ma informez cu luare aminte in legatura cu acest aspect, pentru ca nu vreau sa las pestisorii in grija unui prieten sau a unei rude. Deoarece micile vietuitoare au nevoie de atata grija si nu numai, trebuie sa imi planific de dinainte, bineinteles, toti pasii pe care doresc sa ii urmez in drumul meu. In aceasta privinta, anume cea legata de pesti, imi este deloc usor sa ma gandesc ca as putea sa ii las in grija unei cunostinte, dar trebuie sa iau in calcul si aceasta varianta. Desi am facut acest gand cunoscut si mamei mele, nu a fost prea incantata sa afle ca imi aduc si acvariile de pesti, avand in vedere ca este si o distanta totusi mare de parcurs.

acvariu pesti

Oricum ar fi, nu este nimic imposibil in sensul in care un client al unei firme care se ocupa cu mutari internationale sa doreasca sa fie insotit la drum de patrupedul sau  ori de pestii colorati dintr-un acvariu. Si vreau sa cred ca voi reusi sa ii iau cu mine, pentru ca imi doresc in continuare sa am grija de ei, ca si mai inainte.