Stop risipei cu certificarea iso 14001!

Posted by

Nepasarea fata de resursele mediului reprezinta un pacat, fiindca sa zicem ca lasi luminile aprinse cand este ziua intr-o institutie, crezand ca nu platesti tu, dar in realitate exista preturi pe care le platim toti pentru risipa, poluare si toate celelalte greseli pe care le comitem.

In perioadele de seceta, avariile la electricitate se intensifica si se discuta aprins despre aceasta problema. Apa se opreste si atunci ar trebui sa realizam cat de scumpa este. O zi fara apa ne paralizeaza activitatea cotidiana, iar la blocuri este infernala.

Daca la case se mai gasesc surse alternative, la bloc cand nu este apa la robinet, cumperi cateva sticle sa bei, dar nu-ti permiti sa pui in vasul de la toaleta apa de cumparat sau in cada.

Certificarea iso 14001 ne invata sa fim cumpatati in toate la locul de munca, fiindca responsabilitatea fata de mediu este comuna.

In orice picatura de apa risipita ar putea fi o crestere a salariului nostru, in timp ce becul uitat aprins poate echivala cu o paine.

Constientizarea tuturor salariatiilor si a managerului de reducerea cheltuielilor, de diminuarea pana la anulare a risipei si de grija fata de mediu asta ineamna certificarea despre care ti-am vorbit.

Profita de pret iso 14001 si cere-i firmeiCertificareiso.ro sa elaboreze o strategie viabila si sa te ajute sa o pui in aplicare ca sa realizezi:

-diminuarea consumului de materii prime si de energie. Este necesar sa faci asta in contextul in care lumea intreaga se confrunta cu criza de apa, de energie de petrol, asa se si explica majorarile permanente de preturi.

-luarea tuturor masurilor ca firma pe care o conduci sa fie prietenoasa cu mediul

-achizitionarea din economii a unor filtre de aer si de apa, a aparatelor si dispozitivelor menite sa stearga urmele pe care activitatea firmei le lasa asupra mediului.

-salariatii sa fie protejati in permanenta la locul de munca si sa li se asigura un mediu placut de lucru, sa nu fie expusi radiatiilor, unor substante toxice sau temperaturi extreme care le-ar putea dauna grav sanatatii.

Certificarile iso garanteaza salariatilor, partenerilor de afaceri ci chiar concurentei ca adopti o politica onesta fata de mediu si fata de oamneii cu care interactionezi.

Sa poti afisa acest document pe site inseamna sa le dovedesti celor din jur ca esti moral, ca te ghidezi dupa principii sanatoase de viata, in calitate de manager sau de proprietar al unei firme sau companii.

In lumea noastra nevoia de incredere, de onestitate a crescut considerabil. Preferam sa facem afaceri cu firme mai mici, dar oneste decat cu colosi economici care nu respecta partenerii si nu dau un ban pe mediul natural.

Ne bucuram ca aceste certificari sunt la mare cautare si in Romania si mai ales ca firma care le elibereaza este foarte responsabila si ca verifica pas cu pas indeplinierea conditiilor, inainte de a emite certificarea respectiva. Specializarea certificarilor arata faptul ca nu este usor sa cultivi calitatea intr-o unitate/institutie, in toate compartimentele sale si de aceea ideal ar fi ca o firma mare, de interes, sa posede cat mai multe certificari pe care sa le poata afisa pe site la vedere.