Periute de dinti pentru toata familia

Posted by

Intotdeauna am avut grija de dantura mea. De cand eram copil, mama imi spunea ca dintii trebuie sa fie foarte sanatosi si ca este nevoie sa acord, mereu, o atentie sporita ingrijirii acestora. Asta deoarece, in cavitatea bucala sunt cele mai multe bacterii si, daca igiena este una precara, riscul aparitiei anumitor maladii, unele dintre ele chiar grave, creste. De aceea, incercam mereu sa ma spal dupa fiecare masa, sa nu mananc foate multe dulciuri si sa nu beau bauturi cu acid. De asemenea, nu am atins niciodata o tigara pentru ca stiam cat de rau ii face aceasta danturii si nu numai.

Cand a venit vremea sa ma asez la casa mea, am incercat sa implementez acest obicei sanatos intregii familii, alaturi de sotia mea. Pe cei doi copii, i-am invatat, inca de mici, sa se spele des pe dinti si corect. Pentru ca nu conteaza ce folosesti ca pasta de dinti sau cat de mult stai ca sa te speli pe dinti daca nu stii sa faci un periaj corect. In plus, de doua ori pe an, mergem la dentist pentru un control de rutina.

Odata cu avansarea tehnolgiei, am decisa sa avansam si noi. Am renuntat la periutele de dinti traditionale pentru a achizitiona periute electrice. Asta s-a intamplat dupa ce am discutat cu medicul stomatolog, care ne-a spus ca ne vom curata dintii mult mai eficient cu astfel de periute. Pentru ca sunt un mare fan al magazinului online Dwyn, unde se comercializeaza diverse obiecte, am fost absolut sigur ca voi gasi astfel de produse aici. La categoriaperiute si irirgatoare, am gasit ceea ce aveam nevoie, pentru fiecare membru al familiei. Astfel, periuta pe care am achizitionat-o, in patru exemplare, a fost Periuta de dinti electrica pentru adulti OEM dar si pentru copii. Aceasta este o periuta de dinti foarte accesibila la pret si care asigura o curatare foarte buna si eficienta a danturii si gingiilor. Am facut comanda la Dwyn si, in cateva zile, am avut produsele acasa. Pot sa spun ca suntem foarte multumiti de noile periute si dintii nostri sunt vizibil mai curati si mai sanatosi.