Investitiile inteligente atrag clientii

Posted by

Vara este momentul cand oamenii ies tot mai mult in oras iar, de preverat, este consumarea unui drink rece la terasa. Dar, ce te faci cand ai caldura la terasa?

Fiind proprietarul unei terase din centrul Craiovei, m-am gandit la o metoda de a atrage mai multi clientii, in zilele calduroase de vara, dar, in acelasi timp, sa le ofer si confort.

Asa ce am decis sa achizitionez un ventilator cu apa pe care l-am gasit la un pret extraordinar, pe site-ul magazinului Dwyn. Ventilatorul cu apa este mult mai eficient decat un ventilator traditional.

Ventilatorul cu apa Platinium PMFAN-230 este un ventilator puternic, ideal pentru terase si gradini ce pulverizeaza apa in timp ce sufla aer rece.

Acesta proneste un proces de umidificare foarte racoritor care domoleste temperatura aerului cald dar, in aceelasi timp, aerul umed creeaza o senzatie placuta ce previne deshidratarea.

Ventilatorul Platinium PMFAN-230 are un volum reglabil al pulverizarii, permitand ajustarea umiditatii dupa preferinta. Detine o functie de reglare a vitezelor: joasa, medie si inalta.
Paleta acestui ventilator este metalica, cu un diametru de 650 mm iar capul ventilatorului este oscilant, la 90 de grade, pentru o distribuire uniforma a aerului rece.

Produsul este construit in intregime din metal usor de manevrat dar rezistent la impact iar puterea este de 230 W.

Rezervorul ventilatorului se poate umple cu pana la 40l de apa iar raza pe care ventilatorul o acopera este de pana la 10 metri.

Consider ca acest ventilator cu apa este una dintre cele mai bune investitii, deoarece inca din prima zi, a fost foarte apreciat de vechii clienti si am reusit sa castig si clienti noi.

Terasa mea este printre putinele din oras care este plina chiar si in miezul zilei, cand soarele este mai puternic, deoarece, datorita ventilatorului Platinium PMFAN-230, caldura nu este resimtita deloc.

Recomand tuturor ventilatorul cu apa Platinium de pe magazin Dwyn, deoarece este util atat pentru terase cat si pentru gradina de acasa.