Mar 1

Inlocuire parbrize Renault cu ajutorul Parbrizeacasa.ro!

Inlocuire parbrize Renault cu ajutorul Parbrizeacasa.ro!

Autoturismul este un bun fara de care foarte multi dintre noi ar intampina probleme in ceea ce priveste confortul din viata de zi cu zi. Fie ca este vorba despre o utilizare zilnica a acestuia pentru a merge la job sau alte plimbari ori pentru cumparaturile de weekend sau vacante, pentru fiecare familie exista cel putin o masina care sa ajute la rezolvarea problemelor.

Insa pe cat de eficienta si importanta poate sa fie o masina in viata de zi cu zi, pe atat poate fi de periculoasa daca acesta nu este intretinuta corespunzator.

Detinerea unui autoturism implica o anumnita responsabilitate fiecare conducator auto in parte, pe langa cunoasterea regulilor de circulatie si aplicarea lor ca tare, are obligatia de a isi pastra masina pe care o conduce zi de zi, in perfecta stare atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere estetic.

Siguranta traficului rutier este extrem de importanta iar anumite defectiuni ale unei masini, pot cauza incidente cu urmari destul de importante.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand urcam la volan, este vizibilitatea.

Indiferent ca este pe timpul zile sau noapte, senin sau innorat, vreme ploiasa sau ninsoare, este esential sa avem o vizibilitate corecta, vizibilitatea ce ne este asigurata prin pabriz, geamurile laterale si luneta.

Ei bine, dintre toate acestea pabrizul este cel mai important, in cea mai mare parte a timpului deplasarea fiind facuta carte fata. Un parbriz matutit, foarte zgariat sau care prezinta fusuri, poate sa creeze probleme destul de mari in ceea ce priveste vizibilitatea, astfel ca daca va aflati intr-o astfel de situatie, este bine sa luati toate masurile necesare in vederea inlocuirii.

Daca va aflati in situatia in care aveti parbrizul fisurat sau cu orice al tip de defect, nu trebuie sa va puneti in miscare, in special la drum lung si pe timp de noapate, inainte de a monta un parbriz nou nout care sa fie fixat cu simtul raspunderii, profesionalism si consumabile de calitate de catre o echipa de specialisti.

De asemenea, nu exista nici un fel de scuza pentru care sa amanati in continuu aceasta operatiune de inlocuire, deoarece din punctul de vedere al legislatiei cu siguranta vei primi sanctiuni, iar autoritatile cel mai probabil nu vor sta la discutii cu dumneavoastra, ci va vor aplica sanciunile aferente pentru o astfel de defectiune.

In cazul in care doriti sa remediati problema pabrizului, echipa Parbrizeacasa.ro va sta la dispozitie 7 zile din 7, avand posibilitatea de a solicita inlocuirea chiar in fata casei dumneavaostra.

Personal am intampinat nu cu mult timp in urma o astfel de problema, gasind parbrizul masinii spart, astfel ca am cautat o problema rapida si care sa nu necesite deplasarea autoturismului pe platforma deoarece costurile intr-o astfle de situatie sunt destul de ridcate.

Am cautat pe internet o echipa care se ocupa cu inlocuirea pabrizelor la domiciul si astfel i-am gasit pe cei de la Pabrbizeacasa.ro.

In cazul meu, am cautat parbrize Renault, iar daca si dumneavoatra aveti nevoie de parbrize cat si lunete sau geamuri laterale pentru modelele acestei marci, veti putea gasi accesand https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-renault, fiindu-va pusa la dispozitie o gama extrem de variata de produse.

Toata aceasta gama de produse, nu se rezuma numai la marca auto Renault, ci la mai toate marcile prezente pe drumurile noastre, toate tipurile de autoturisme, cat si camioane utilaje agricole sau de constructii si asa mai departe.

Cei de la Parbrizeacasa.ro au o experienta in domeniu de peste 12 ani si folosesc numai produse de cea mai buna calitate. Pe langa parbrize, acestia se ocupa si de montarea lunetelor ori a geamurilor laterale, cotare, chedere ornamente si accesorii aferente pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare sau autocamioane, fie ca este vorba de Audi, Bmw, VW, Opel, Renault, Dacia, Opel, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco. De asemenea, toti clientii beneficiaza de garantie de 2 ani pentru parbriz si montaj.

Recomandarea mea este sa apelati cu toata increderea la cei de la Parbrizeacasa.ro, in special daca este vorba despre o situatie extrema cand autoturismul nu poate sa fie deplasat pe roti si va doriti servicii de calitate la preturi rezonabile.

La momentul respectiv, i-am apelat, am stabilit o ora, din fericire pentru mine s-a intamplat chiar pentru a doua zi iar totul a decurs perfect normal in timpul discutiilor. A doua zi o echipa s-a prezentat exact la ora stabilita impreuna cu parbrizul si cu toate sculele necesare, iar dupa ce i-am urmarit lucrand mi-am dat seama ca imi facusem o parere total gresita, intr-adevar fiind usor sceptic la inceput.

Rezultatul final a fost exact cel care trebuia, fara sa exista vreo urma care sa tradeze faptul ca s-a intervenit in inlocuirea parbrizului. In urma finalizarii montajului am primit si toate recomandarile necesare pentru ca adezivul sa se usuce corect iar asta a fost tot