Daca ai nevoie de un nou Smart TV, nu uita sa vizualizezi si ofertele celor de la Dwyn.ro

Posted by

Televizoarele in ziua de azi au ajuns sa cuprinda tehnologie la care acum cateva zeci de ani doar se visa, perioada in care toti cei care detineau un televizor, clar acela era unul cu tub. Da tub, televizorul acela cu o chestie mare in spate, care multi dintre noi inca il mai gasim pe la bunici. Astazi avem Smart TV-uri, atat modele accesibile care pot costa si sub 1000 de lei dar si televizoare inteligente care pot costa mii de euro.

Eu personal nu sunt adeptul lucrurilor scumpe pentru ca in mare parte dintre cazuri lucrurile scumpe au un pret ridicat datorita cifrelor de pe hartia cu specificatii insa niciodata acel lucru nu se va putea folosii la adevarata capacitate astfel incat chiar sa isi merite pe deplin banii.

Sezonul rece a inceput usor sa se instaleze , motiv pentru care o sa inceapa serile de filme. Insa vechiul televizor nu prea mai face fata asa ca imi doream sa achizitonez unul nou, un Smart TV, bugetul fiind in jur de 3000 de lei si astfel a inceput vanatoarea de televizoare inteligente.

Un prieten bun mi-a sugerat sa achizitionez de la Dwyn.ro, deoarece acestia au produse extrem de diversificare si la preturi extrem de avatajoase. Si intr-adevar asa a fost, am intrat iar in jurul bugetului meu am gasit un Televizor Samsung UE49NU7502 49″ UHD SMART LED, cu diagonala de 124 cm si ceva la care nu ma asteptam, ecran curbat si in plus, pretul de pe Dwyn.ro este super avantajos.

Dupa ce am citit cateaba recenzii despre acest televizor, nici nu am stat pe ganduri si am plasat comanda. Ce mi-a placut cel mai mult pe langa ecranul curbat si diagonala, faptul ca este Ultra HD 4k, avand o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce ofera niste detalii surprinzatoare.

Sunt extrem de multimit de acest Smart TV si de serviciile Dwyn si cu siguranta o sa ii recomand ori de cate ori voi avea ocazia iar eu o sa revin cu drag pentru multe alte produse elctronice.