Cum iti salvezi telefonul din preajma accidentelor?

Posted by

Am senzatia ca nu sunt singura persoana pe care o pandeste neatentia la fiecare pas sau poate ca la un moment dat am incercat sa ma trezesc din starea asta de „somnambul” si sa fac lucrurile exact asa cum ar trebui, insa fara prea mult succes. Cat despre modalitatea de ati salva telefonul din cele mai penibile situatii (cum ar fi aterizarea telefonului intr-un acvariu) ar trebui sa stii ca ar fi perfect sa utilizezi huse Samsung S8 asta in cazul in care ai in propietate un Samsung S8.

Cum cei mai multi dintre voi prefera acest tip de telefoane este lesne de inteles de ce este bine sa il protejati. Sau poate ca ar fi mult mai interesant daca aveti in vedere urmatoarele cazuri in care telefonul tau se poate strica:

  • il poti scapa din buzunar sau de pe suprafata pe care l-ai asezat;
  • il poti lovi fara sa-ti dai seama;
  • te poti trezi cu diferite zgarieturi atat pe display, cat si pe carcasa telefonului;
  • ii poti sparge display-ul din cauza neatentiei;
  • bineinteles exista si varianta sa versi un anumit lichid pe telefon si sa-ti dai seama ca l-ai stricat;

Sunt foarte putine lucruri pe care le luam in serios atunci cand vine vorba despre lucrurile si obiectele pe care le avem in dotare, cu exceptia bineinteles a telefonului. Ma intreb oare cati dintre voi nu a avut o oarecare stare de panica in momentul in care a vazut sau a simtit cum propriul telefon este distrus? Iar cei mai multi dintre noi nici macar nu au reusit sa faca ceva pentru a-si recupera telefonul.

Si oricat de mult am vrea sa credem ca nimic rau nu ni se poate intampla noua sau obiectelor noastre ne trezim la un moment dat ca avem cate ceva de pierdut. Bineinteles ca in anumite cazuri nu poate fi vorba de reparatii, deoarece aceste reparatii sunt mult mai costisitoare decat daca ti-ai achizitiona un nou telefon. De asemenea acest lucru tine foarte mult de nivelul de degradare al telefonului.

Am putea spune ca in mare parte trebuie sa fim atenti la carcasa telefonului, display-ul acestuia si bineinteles micutul soft ce-ti pune telefonul in miscare. Stiu ca pentru o buna parte dintre persoanele ce detin un Samsung S8 aceste lucruri deseori nu sunt tratate cu seriozitate. Da stiu. Foarte multi dintre noi am fi tentati sa condamnam si sa spunem despre acestia ca sunt oameni cu bani, carora nu prea le pasa de ceea ce se intampla cu telefonul lor.

Per ansamblu nu am putea trece peste acest factor, doar ca nu toate persoanele sunt de bani gata si nici nu lasa impresia ca nu le-ar interesa de telefonul lor. De altfel putem spune ca in anumite cazuri sunt persoane ce nu aproba acest comportament de ignoranta si care iau in calcul orice posibilitate de a-si intretine corespunzator telefonul.

Si nu este un miracol, ci tine mai mult de respectul pe care il au acele persoane fata de telefonul lor. Pe de alta parte nimanui nu i-ar conveni sa aiba parte de un accident al telefonului si exact in acel moment cand ai mai mare nevoie de el.