Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-05-2012, 05:20 PM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Diverse Hrana
TUBII
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TUBII
Maryan_br Offline
Junior Member
**

Alaturat: Aug 2009
Reputatie: 0
TUBII
are careva idee cum se intretin tubiile? mie mereu imi mor dupa 2 zile mi`a zis ala de acolo sa le spal de 2 ori pe zii si le`am spalat te`am pus intr`o cutie cu capac gaurit usor sa aibe si aer si tot au murit din ce ies aceste tubii? din cauza ca nu stiu sa le tin renunt sa cumpar foarte des si imi indop pestii cu mancare uscata din aceia care se da pe zilele saptamanii.
09-02-2009 12:25 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
RE: TUBII
Apa curata si curgatoare. Intuneric si cam atat.
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 09-02-2009 04:12 AM de Haotik.)
09-02-2009 04:11 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Maryan_br Offline
Junior Member
**

deci ala mi`a zis sa le spal de 2 ori pe zii de unde le`am cumparat eu le spalam de 2 ori pe zii dar le scurgeam apa le lasam ff putina cat sa aibe umiditate si le tineam intr`o cutie de margarina si totusi au murit, cum adica apa curata si curgatoare?cand ai zis curgatoare te refereai sa fie de la robinet? trebuiesc tinute in totalitate in apa?
09-02-2009 06:07 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Eu aveam o cana in care ii tineam cam o saptamana.
Puneam cana in ghiuveta de la baie si lasam sa picure pic pic in cana, asthel incat apa sa se schimbe. Deci tre sa stea in apa nu in umezeala.
De asemenea vor si intuneric pe cat posibil din cate stiu eu.

Astept si parerea altora in aceasta problema.
09-02-2009 09:52 PM

Maryan_br Offline
Junior Member
**

nu stiam treaba cu intunericul si nici ca trebuie sa stea in apa ala mi`a zis sa le spal de 2 ori pe zii dar mereu cand le spalm observam ca din ce in ce mai multe mor si plus ca se facea ceva o mazga galbuie si miroseau ff urat vreau sa zic k de duminica si pana ieri dimineata au murit toate si le`am aruncat, dar daca ele au nevoie de apa si le`as pune in ceva mai mare cu multa apa si schimbata periodic ar tine?
09-03-2009 02:41 PM
Haotik Offline
Administrator

incearca si asa, nu le trebuie multa apa, jumatate de cana de viermi ii tineam intr-o cana de apa, poti sa schimbi apa de cateva ori pe zi si vezi cum rezista.
09-09-2009 07:18 AM
eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
care stie de unde provin acesti Numiti Tubii ?? ganditiva la cei mai rau

Acvariu 120 L HOME MADE
09-24-2009 09:00 PM
Maryan_br Offline
Junior Member
**

din hoituri? sau excremente umane? Big Grin ce poate fii mai rau de atat?
09-25-2009 03:54 AM

eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
MaI RAU DE ATATA.Ei nu stiu din ce secreaza dar daca va documentati un pic o sa gasiti pe google.

Acvariu 120 L HOME MADE
09-25-2009 04:40 PM
Claude Offline
Leviathan

Alaturat: Nov 2008
Reputatie: 1
se pot colecta de cam oriunde exista o apa, de la canale rauri, balti, canale colectoare dar si.... canalizari etc. sunt viermi, si ca toti viermii atunci cand sunt colectati sunt murdari. trebuie doar sa ii curatati (pastrandu-i intr-un mediu curat -ideal un vas foarte intins peste care sa curga apa) timp de cateva zile bune.

cred ca tu esti speriat fiindca ai gasit pe undeva ca sursa ar fi canalizarea... asta e. poti alege sa folosesti sau nu viermii respectivi. Sunt foarte buni in cresterea pestilor, dar nu sunt indispensabili.
09-25-2009 06:55 PM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: