Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-10-2012, 05:15 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Coltul tehnic & hardware Home made v
Tratare buturugi
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tratare buturugi
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Tratare buturugi
Toata lumea spune despre buturugile din comert ca sunt tratate, dar nimeni nu stie cum, cu ce, si de ce sau cu ce sunt mai deosebite decat cele de pe prundul garlii.

Ce e clar la mopan este ca e foarte greu, cred ca din cauza asta se si scufunda foarte usor, dar restul buturugulor?

Intreb asta pentru ca uni deja stiu ca le-am dat buturugi foarte misto dar netratate, si cum lumea e mofturoasa le pot da gata pregatite sa stea scufundate, dar nu stiu cum se trateaza "la fabrica" pentru a oferi buturugi "la cheie"

Stiu de fireberea lor n zile in apa cu sare, de tinut alte n zile in apa schimbata cat mai des, dar am auzit zvonuri pe la cei mai carcotasi si mofturosi dintre acvaristi ca sunt tratate intr-un ulei special care le protejeaza de degradarea sau de dezvoltarea unor paraziti in timp in "crapaturile" din buturuga.

DIn propria experienta , le-am luat dupa garla, le-am spalat in 2 dusuri cu apa fierbinte si le-am bagat direct in acvariu si nu am avut nimic dar cum am de unde produce buturugi exceptionale m-ar interesa sa le vand, si sa pot oferii buturugi concurente cu cele din magazine.
07-05-2010 06:48 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Posteaza raspuns 

Saritura forum: