Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-10-2012, 04:30 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Zona incepatori Intrebari incepatori v
setup nou
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
setup nou
acvila
Unregistered

Rolleyes setup nou
As vrea sa-mi refac setupul deoarece toate plantele mi s-au ofilit iar o mare parte din pestii au murit... deh am lipsit de acasa si s-a defectat filtrul din asta a rezultat deciclarea si apoi moartea pestilor.Acum ma gandesc sa pun niste pamant de flori daca nu contine nimic toxic pentru pesti ca substrat.Ca fundal vreau sa folosesc autocolant negru,imi trebuie o supapa de antiretur si fac si bomba cu drojdie si mai trebuie sa gasesc doua neoane osram mai ieftine.Acvariul are 112l si vreau sa pun 10 neoni 2 scalari clasici 2 Sae 3 coridoras si probabil 1-2 melci pomaceea.Plante daca are cineva de donat eu le primesc cu drag daca nu.. o sa incerc sa cumpar putin cate putin, Va rog sa-mi spuneti daca e in regula ce vreau sa fac si ce ar trebuii schimbat,si daca sunt compatibili pestii.
07-02-2010 07:48 AM
Citati acest mesaj intr-un raspuns
ionut t. Offline
Junior Member
**

Alaturat: Jun 2010
Reputatie: 0
RE: setup nou
"pamant de flori" nu iti recomand, incearca niste substrat de la jbl sau sera
07-02-2010 04:25 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
alti au mai pus pamant de flori si au fost foarte multumiti de rezultate,

oricum clar intra la metodele nerecomandate si neortodoxe.

trebuie sa citesti foarte bine ce scrie pe pamantul de flori ca sa nu contina nici un fel de chimicale, cel mai ieftin si cel mai simplu e cel mai bun in cazul asta.

pui pamandul sa zicem 2 cm sau 3 dupa care deasupra vi cu 2 cm de pietris.

pune un peste o perioada sa vezi cum o duce si daca traieste daca tot apelezi la aceasta metoda, ca sa nu ai parte de suprize neplacute.
07-02-2010 11:28 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
ionut t. Offline
Junior Member
**

Alaturat: Jun 2010
Reputatie: 0
intradevar, trebuie citit cu atentie prospectul,daca pachetul de pamant este cumparat din magazine. contin chimicale. iar daca folosim un pamant din gradina nu este tratat si pot aparea efecte negative la pesti. deobicei cei care folosesc substrat de pamant la plante o fac in acvarii fara pesti. mai sunt unele plante care nu suporta argila formata din panant"le putrezesc radacinile" deaceea recomand produsele acvaristice
07-03-2010 12:03 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

acvila
Unregistered

stie cineva pe unde gasesc prin ploiesti autocolant cu spatele negru?? si o supapa antiretur?
07-03-2010 12:05 AM
Haotik Offline
Administrator

chiar vrei autocolant negru? eu tot mai sper sa fac ceva matrite pentru fundaluri.
07-03-2010 12:14 AM
acvila
Unregistered

pai ca sa fac un fundal nu prea ma pricep, ma batea gandul sa cumpar unul din petshop cu plante
07-03-2010 12:53 AM
Haotik Offline
Administrator

sunt scumpe, desi unele sunt super misto intradevar.
07-03-2010 01:00 AM

Posteaza raspuns 

Saritura forum: