Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 07-30-2010, 06:47 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Pesti acvariu (apa dulce) Cichlidae
Scalar gras
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scalar gras
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Scalar gras
Salut, Mimbarita mea face aproape 3 ani fiind din primii scalarii care i-am cumparat, defapt chiar primul peste care l-am luat.

A facut si pui, si-a omorat si masculul dar inca traieste.

De cateva luni a inceput sa-i creasca burta, si are niste umflaturi in laterale ca buricele degetelor mele acum a mai facut o unflatura si mai sus, daca as masura cumva pestele subtirel de altadata acum cred ca are 2 cm.

De mancat nu prea mai manca ca e mofturoasa. Burta e de ceva vreme nu e de ieri de azi. In rest pare sanatos.

In acvariu mai sunt ceva neoni si guppy care nasc pui, si care banuiesc ca ajung in burta ei cu exceptia la 2-3.

Sa fie grasa de batranete? Sa fie de la guppy cu care se infrupta? Sa fie bolnava?
03-07-2010 06:19 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Claude Offline
Leviathan

Alaturat: Nov 2008
Reputatie: 1
RE: Scalar gras
daca ii gaseai alt mascul, depunea cu el. eu asa am facut. banuiala mea e ca fiind obisnuita sa depuna a produs in continuare icre si acestea s-au pietrificat. Sad
03-08-2010 05:22 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

ooo, adevarul e sa ingrasat asa in timp cred, hmm, ce se poate face??? se rezolva daca ii gasesc mascul???
03-09-2010 06:38 AM
Claude Offline
Leviathan

variante:
ocluzie intestinala - posibila solutie - artemia congelata.

dropsy
vezi aici: http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/perpi...alleryId=2
03-11-2010 08:15 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

Haotik Offline
Administrator

mai repede cred ca gasesc oua de artemia si le fac in 24 de ore bune de papa pentru ea.

Problema e veche ca sa zic asa, doar fulgi mananca dar nu prea mananca.

Barbat ii aduceam de luni dar din cauza vremii se tot amana. Oricum daca a stat luni de zile asa mai sta si in continuare. Vedem daca vrea barbat, ca e batranica saraca.
03-11-2010 09:18 PM
Claude Offline
Leviathan

artemia congealata matura e muuuult mai mare decat ce proaspat eclozata (cam cat un bob de linte asa). nu cred ca va manca artemia proaspat congelata, si nici efectul nu e acelasi. artemia matura practic nu are proteinele si toate celelalte prezente in artemia proaspat eclozata ...de unde si efectul diuretic..
03-12-2010 06:09 PM
Haotik Offline
Administrator

Daca imi zici si unde gasesc asa ceva de cumparat ar fi minunat.
03-12-2010 10:12 PM
Claude Offline
Leviathan

eu am luat din hornbach. in ploiesti gasesti pe partizani, si la tipul din bereasca. in hornbach e 4.5 sau 4,8 lei tableta . in ploiesti 6 lei. nu stiu cate cuburi are exact o tableta cred ca vreo 18...eu foloseam un sg cub pentru toate 3 acvariile la o masa.
03-15-2010 09:45 PM

Haotik Offline
Administrator

pe partizani? habar nu am de magazinul asta, tre sa actualizam postul cu magazinele cumva.
03-16-2010 08:39 PM
Claude Offline
Leviathan

De la rondul de la caraimana intri catre malu rosu si dupa 100m pe stanga unde era inainte un magazin cu instrumente muzicale. pe colt e un restaurant. au hrana vie mai tot timpul si au si hrana congelata. de asemenea au pestii cei mai ok ca pret din cate am vazut/cumparat eu. (ex sae la 4 lei)
03-16-2010 09:19 PM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: