Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 07-30-2010, 06:40 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Coltul tehnic & hardware Echipamente pentru acvarii
Oferta promotionala la Hornbach
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Din cate am inteles eu, un acvariu complet de 100 de litri e doar vreo 250 ron si la vreo 600 si ceva de ron gasesti acvariu de 220 de litri complet echipat. Saptamana viitoare sper sa dau o fuga si va fac un update la preturi.

Oricum preturile intradevar foarte bune, mai ales daca compar cu Ploiesti.
03-13-2009 08:10 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Maryan_br Offline
Junior Member
**

Alaturat: Aug 2009
Reputatie: 0
RE: Oferta promotionala la Hornbach
eu am gasit in braila acvariu cu capac de 60 de litri 399 RONI la un petshop este enorm de mult pe langa ce spui tu, mi`a crapat acvariul pe fund si sunt nevoit sa cumpar un acvariu nou si as fi vrut unul cu capac darastia au niste preturi de te sparg la niste panarame de acvarii poate sa imi faca cineva rost de un acvariu cu capac din plastic de cel putin 60L mai ieftenache? daca nu gasesc am sa fiu nevoit sa merg la geamgiu sa cumpar geam gata taiat si sa merg la cineva sa il incheie frumos k eu facusem c`am panarama pe primul.
09-02-2009 02:35 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Am luat de la Hornbach acvariu de 120 de litri, doar sticla foarte misto inchegata la 150 ron, si mai era vreo 2 mil si capacul. Apoi echipamentele sper ca le ai de la cel care ti-a crapat deja.
09-02-2009 07:54 PM
Maryan_br Offline
Junior Member
**

Alaturat: Aug 2009
super tare eu am fost azi sa ma interesez cat costa geamul sa il cumpar separat si costa 70 RONI gros de 6 mm plus mana de lucru problema este ca la ala unde am fost sa il intreb cat ma costa e un mos jegos tare i`am dat dimensiunile si nu a vrut sa imi zica cat ma costa cica dupa ce mi`l face imi spune cat ma costa nu i`am mai zis nimic si am plecat echipamentele le am dar nu cred ca as avea unde sa depozitez unul de 120 L eu cat ceva la vreo 60 litri daca se poate si cu capac acum nu e musai capacul pana in 250 RONI sa gasesc cu capac daca nu gasesc iau fara, momentan am un acvariu de 60-70 L cu capac de la un prieten dar nu il vinde ca a fost primit cadouSad
09-03-2009 01:15 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

mtd Offline
Junior Member
**

Alaturat: May 2010
si pe mine ma intereseaza o lista de preturi.dar as vrea sa va pun si o intrebare
activitatea acvaristica in mures e slaba in sighisoara e moarta.ce propun pentru inbunatatirea acestui forum coptarea tuturor membrilor din tara,schimburile si donatile sa se faca pentru toti din tara, cu plata transportului la schimburi si donatii de solicitant,nu numai in ploiest in jurul ploiestiului si la 60km in bucuresti.
as fi foarte multumit daca am putea vorbi si pe skype,sau scrioetimi pe email. nr.telefon 0743624971 iar codul pe skype este m.teodor 2
am ridicat aceasta problema ca si eu ca reincepator, e in constructie un acvariu de 90x30x40, si am nevoie de plante.Ma intereseaza dac are cineva iarba de acvariu, sau se poate folosi muschi
de padure.
In prezent am un acvariu de 60 litri.
astept raspunsul dv, si ca mesaj privat
05-27-2010 10:01 PM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: