Cauta
Lista Membrii
Calendar
Ajutor
Pesti Acvariu
Zona incepatori
Intrebari incepatori
Nou Acvarist necesita ajutor !!
Evaluarea subiectului:
- 0 voturi - 0 in medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
|
Alin M
Tiger Barb

Alaturat: Dec 2010
Reputatie: 0
|
Salut sunt Alin si sunt din Ploiesti , de cateva zile sunt fericitul posesor a 4 Tiger Barb ... din pacate 3 femele si 1 mascul ( ca nenea de la Pet Shop nu stia ) si eu nici atat la momentul achizitionarii  ).
Problema mea este ca nu am acvariu si absolut nimic ( ii tin intr`un borcan de 5 litri ) .. stiu am plecat la vanatoare decat cu gloantele si alea 3 din ele oarbe .. mare greseala dar vreau sa rectific asta si as dori daca e cineva pe aici care ma poate indruma , eu ma gandeam sa imi iau un acvariu la vreo 50-60l ... mai mare nu prea am unde sa`l pun.. si sa imi zica ce sa mai achizitionez... pentru apa.. pentru pesti.. daca cu ocazia asta imi poate da si un id de mess sa putem vorbi mai repede , sunt decis sa fac ceva nu sa`i chinui dar nu am prea multi bani momentan dar pe parcurs mai fac rost ..
Multumesc anticipat tuturor
Sunt INOFENSIV .... dar gandul meu e CRIMINAL
Fotograf amator caut de munca part/full time , pentru detalii PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 12-31-2010 03:19 AM de Haotik.)
|
|
| 12-30-2010 11:30 PM |
|
Alin M
Tiger Barb

|
RE: Nou Acvarist necesita ajutor !!
am vazut unu la Hornbach , de vreo 250 lei .. 60-63l .. pe dimenisuni 60X30X35 ... filtru Eheim, incalzitor Jager 50w , neon 1x15w , termometru , 100ml Aqua Safe, 100ml Easy Balance , si 100ml de Tetramin , ( asa scrie in promotie nu am ajuns inca la Hornbach dar am zis ca dupa revelion )
Voi ce ziceti ? si presupun ca o sa imi iau si niste substrat si niste pietris .. si da nu o sa`mi iau ROSU  ) peste tot am citit ca multi sunt nemultumiti de ROSU
Haotik intri p mess presupun... la o adika imi poti lasa si mie un id de mess ( stai linistit nu te stresez prea mult ) il cer in caz de cv sa iti cer sfatul mai rpd,
|
|
| 12-31-2010 07:19 PM |
|
Alin M
Tiger Barb

|
Intrebare? Nou Acvarist necesita ajutor !!
Salut azi am fost la cumparaturi  ) ehh o parte ca aveam putin timp liber... si am luat un filtru de aer RESUN SP-900 ( pe cutie scrie pentru acvarii de 80l ... scoate cam 300l/h ) pentru acvariu meu de 60 .. eu zic ca e bun... am luat niste Aqua Safe si Easy Balance... si un termometru ( asta era baza ) =))
Intrebari:
1. am vrut sa imi iau si niste substrat ... dar nu eram sigur ce sa iau... am inteles ca cel mai bun e JBL Manado .... intrebarea mea e .. pot creste plantele cu manado simplu.. sau trebuie sa iau neaparat si Aquabasis Plus ( care din cate am vazut e un substrat de Manado ). Cam pentru un acvariu de 60X30X40 ... imi ajung 5kg de Manado? sau mai trebuie?
2. pietrisul am inteles ca nu trebuie sa fie calcaros , am vazut unul alb ( gri ca nu e alb alb, nu vreau culori tipatoare... ) de 4-8mm , mai mic nu aveau e bun? sau sa caut 2-4mm?
3. ce alte acesorii mi-ar mai trebuii ?
Ms anticipat
|
|
| 01-08-2011 12:37 AM |
|