Cei mai vechi in ale acvaristici stiu deja de ea si ca are loc de doua ori pe an, odata primavara si odata toamna.
Anul trecut in toamna am fost si eu la una din editii si pentru ca mi-a placut foarte mult am decis sa merg si anul acesta.
Anul trecut a fost la Lepsa, anul acesta e putin mai sus la Gresu. Zona este superba iar pasiunea pentru acvaristica in zilele acelea e foarte acerba.
Pentru cei care au chiulit de la geografie ca mine le zic ca este in zona Vrancei, Focsani, pe acolo.
Deja majoritatea locurilor s-au ocupat si avansul s-a dat eu fiind singurul care nu am dat avansul dar o sa intru si eu in randul lumii maine.
Avansul este de 100 Ron , Cazarea cu mic dejun inclus pentru 2 nopti Vineri si Sambata costa 280 Ron camera de 2 persoane.
Adica 140 ron pe noapte camera de 2 persoane, 70 ron de persoana.
Din pacate nu am avut timp sa anunt mai devreme evenimentul asa ca sunteti intradevar pe ultima suta de metri si trebuie sa va hotarati repede.
Locatia este
Pensiunea Santa Lucia
Pentru mai multe informatii vorbiti cu
Ionut Latcan intreo orele 9 si 19 zilnic.
0755055330
Avansul se plateste in contu de mai jos si e 105 RON (cei 5 ron comisioanele bancii)
Ionut Latcan
RO88RZBR0000060009410525
Raiffeisen Bank Focsani
P.S. Vreo 9 camere sunt deja ocupate, dar daca il stresam pe Ionut sper sa gasim mai mult de doua libere, macar sa ploua cu doritori.