Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 07-30-2010, 06:28 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Zona incepatori Comunitate
Inbunatatiri aduse forumului
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
Desi mai e mult de munca, cred ca se vad unele inbunatatiri.

Ne-ar trebuii cineva priceput la grafica sa ajute la cateva detalii.

In rest avem si o noua versiune a scriptului 1.4.4 ceea ce presupune si alte lucruri utile in script in afara de grafica noua.

Mai sunt multe de facut, si la blog mai ales, dar stiti ca stau foarte prost cu timpul si incerc cand si cum pot sa le fac.
01-26-2009 08:43 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

RE: Inbunatatiri aduse forumului
O sa avem cat de curand si avatare cu pesti. Sper sa portez tema asta si pe blog sa arate ca un tot unitar.
01-27-2009 08:21 AM
dorina27 Offline
sindrilaru_dorina
**

Alaturat: Dec 2008
Reputatie: 0
Buna ziua si felicitari.
La problemele si informatiile care le-am primit , sau mai bine zis le-am gasit pe forum sunt multumita. La ultimul mesaj mi-ati sugerat ca, trebuie sa trimit poze.
Problema este ca, nu stiu sa le trimit. nu se deschide browserul, nu stiu cum sa procedez.
poate ma luminati??.pina ma descalt eu'', indraznesc sa va dau o sugestie si anume; pentru a pune poze pe forum, cautati sa simplificati procedura de trimitere a pozelor si filmuletelor.
Am vazut pe alte seteuri, adica''postat poza'' , se deschide browserul si ''depui'' sile trimiti.
Va doresc o zi buna si cit mai multe imbunatatiri, sa poate avea acces si nepriceputii in ale CP-ului. Cu stima S. Dorina
01-27-2009 10:16 PM
Haotik Offline
Administrator

Cu pozele e mai dificila situatia. Odata puse trebuie si facute back-up la ele sa nu se piarda. In timp se pot acumula sute de giga care sunt greu de manevrat si pus la loc, etc.

In general multi folosesc pentru poze alte siteuri si pun doar codul dat de acele siteuri aici. Asa cum filmuletele le punem pe youtube.

Pentru asa ceva exista picasa.google.com fliker.com imagehosting.com (parca) etc.

O sa scriu un tutorial legat de asta cand am timp.

Astept de la voi si alte pareri si sugestii. Spuneti ce doriti si voi incerca sa va ofer. De asemenea o sa am nevoie de moderatori daca tot ne inmultim, asa ca astept voluntarii sa ma caute pe messenger.
01-27-2009 11:14 PM

Haotik Offline
Administrator

Aproape de final. Mai sunt cateva mici inbunatatiri de adus blogului si gata. Am terminat prima parte a acestui proiect. Dupa cum probabil ati observat in prima pagina au aparut deja butoanele nefnctionale si entru restul ideilor pe care le avem, si care vor fi executate in faza a doua a proiectului.

De asemenea astept de la voi orice alte idei si dorinte. Mie tocmai mi-a mai venit una in timp ce scriam articolul dar pe care o las pentru e eventuala faza a treia a proiectului.
01-30-2009 01:29 AM
Haotik Offline
Administrator

am facut un upgrade la zi la MyBB sa speram ca vom avea o mai buna functionare a lui de acum incolo.
06-27-2009 08:49 PM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: