Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 05-19-2012, 02:30 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Zona incepatori Intrebari incepatori v
Help acvariu home made
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help acvariu home made
Alin M Offline
Tiger Barb
**

Alaturat: Dec 2010
Reputatie: 0
Help acvariu home made
dupa ce am cautat pe la diversi vanzatori de acvarii prin ploiesti am decis sa imi fac eu singur acvariu.... si am luat sticla pentru acvariu meu de 72 litri ... 60x30x40 ( din lipsa de spatiu nu am putu sa il fac mai lat de 30cm ) pe sticla am dat 56 lei ... si am luat 2 tuburi de silicon Bison special pt geam ( scrie si pentru acvarii pe el ) .. am dat pe 2 tuburi 29 de lei ( de la Baumax cel mai ieftin in comparatie cu Brico sau Practiker. ) in total 85 de lei ( cel mai ieftin acvariu pe dimensiunile mele l`am gasit la 120 de lei )

acu e acu... cine a mai facut acvariu pana acum si ma poate ajuta si pe mine cu cateva sfaturi sau orice ... cum se pun geamurile ... cele lungi in exterior si in interior cele late ? sau sunt intrepatrunse ? orice sfat e binevenit..

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Sunt INOFENSIV .... dar gandul meu e CRIMINAL

Fotograf amator caut de munca part/full time , pentru detalii PM
01-13-2011 02:37 AM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
RE: Help acvariu home made
Iti trebuie niste chesti cu care fixezi geamurie, coltare sau ceva de genu le zice, ca sa se vada frumos fata mare in fatza, nu suna bine, stai sa vad cum iti explic

deci lateralele in interior, adica intre fatza si spate nu invers, si toti "pereti" pe fundul de sticla, care la acvarile mari se dubleaza cu inca un fund in interior.

P.S. Pentru ca am vazut ca ma cauta tot felul de oameni sa le fac acvarii, NU FAC, nu am facut nici unu in viata mea, asa ca nu aveti de ce apela la mine.
01-13-2011 05:25 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
ady vladutz Offline
Junior Member
**

Alaturat: Oct 2010
Siliconul trebuie sa fiec special pentru acvariu, nu special pentru sticla. Trebuie sa scrie pe prospect. Iti ajungea un tub sa faci 3 acvarii ca al tau. pentru ce ai cumparat 2 tuburi??exista o gramada de tutoriale pe youtube cum sa faci un acvariu.
Eu mi-am facut singur acvariile.Primul pe care l-am facut avre aproape 40l si iti spun ca arata groaznic(eram in liceu atunci). Acum am invatat sa le fac destul de frumos, cu banza de hartie pe margini sa nu se vada lipiturile.Cel mai mare pe care l-am facut are 120l , il am din august si nu am nici un fel de problema cu el.
Cauta pe youtube si ai sa gasesti o gramada de tutoriale.

uite aici cateva detalii despre cum se face:
http://www.despre.nevertebrate.ro/acvari...re-acvariu
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 01-15-2011 08:04 PM de ady vladutz.)
01-15-2011 07:56 PM
Alin M Offline
Tiger Barb
**

cineva pe un forum a zis ca domne nu`mi ajunge un tub.... in fine am solicon pt urmatoru Smile)

Acvariu l`am lipit joi seara , aseara am fost sa ma uit la el.. in majoritatea partilor era uscat.. dar am gasit si o parte inca un pic lipicoasa.. si am zis sa`l mai las 1 zi - 2... da si al meu arata groaznic.. tre sa curatz la silicon acu .. Smile) ca deh... incepatoru e incepator... azi / maine cred ca ma duc sa il vad ultima oara.. si daca totul e ok.. il inund.. sa vad cum se comporta .. pe prospectu de la silicon scria ca ar trebuii sa ii schimb apa de vreo 3-4 ori in 24 de ore.. voi ce ziceti? dupa ce il inund cam cat sa`l las cu apa in el?? eu ziceam sa`l mai las 1 zi plin sau mai mult inainte sa-l duc acasa ( l-am lipit la mine la munca in caz de ceva rau sa nu fac apa prin casa Smile) )

am gasit niste pietris gratis ( cred ca e quartz ) ma gandesc .. daca ii pun eu niste substrat fertilizant gen ( Aquabasis ) si peste el sa pun piestrisul ala are cv??

01-16-2011 07:30 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Haotik Offline
Administrator

Alaturat: May 2008
Reputatie: 2
nu are nimic, doar vezi sa nu fie calcaros pietrisul
01-18-2011 12:10 AM
Alin M Offline
Tiger Barb
**

(01-18-2011 12:10 AM)Haotik Scris:  nu are nimic, doar vezi sa nu fie calcaros pietrisul

am inteles ca pietrisul il pot testa punand otet peste el.. si daca are vreo reactie e calcaros ..

01-18-2011 12:13 AM
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Da daca are reactie la otet e calcaros si daca nare sal clatesti bine in cateva ape chiar il poti fierbe in cateva ape sa moara microbii din el.

what's up dac?
01-18-2011 05:33 AM
Posteaza raspuns 

Saritura forum: