Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-05-2012, 06:37 PM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Pesti acvariu (apa dulce) Poeciliidae (vivipari)
femele guppysau masculi
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
femele guppysau masculi
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
Reputatie: 0
Rolleyes femele guppysau masculi
As dori sa stiu si eu sigur cm e mai bn sa tin intruna cvariu guppy masculi mai multi decat femelele?? femele mai multe decat masculii sau egali??? Am tot citit peste tot unus pun intrun fel altii in altfel sunt derutat..

what's up dac?
07-10-2009 05:38 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
obiwan51 Offline
Junior Member
**

Alaturat: Jun 2009
RE: femele guppysau masculi
in principiu este bine sa ti mai multe femele decat masculti astfel evitandu-se stresarea femelelor din cauza apetitului sexual al masculilor si ai grija ca in acvariu sa nu fie frati si surori astfel evitand incrucisarea familiala ce duce la slabirea organismului pentru alevini si la perpetuarea genetica a unor caractere nedorite. doar in perioada de inmultire se recomanda introducerea in acvariu separat a unei femele si a 3 masculi pentru succesul imerecherii. Atentie ca femelele guppy sunt tot timpul "gestante" (sa le zic asa) ceea ce inseamna ca perioada de inmultire este ziua imediat urmatoare nasterii anterioare.
Acum... asta e din experienta mea, mai intereseaza-te pe ici pe colo si vezi la ce concluzie ajungi. Succes Big Grin

Acvariu 50L home-made -> http://www.youtube.com/watch?v=KJPUOx-w28s
http://obiwan-kenobi51.evony.com
07-10-2009 06:17 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
crazyalex Offline
Member

Alaturat: Aug 2008
RE: femele guppysau masculi
da ms mult am inteles si cu femelele ca sunt gestante asta stiam si eu si tare uimit sunt cum stau ele tot timpu cu burtile pana la gura..

what's up dac?
07-11-2009 04:56 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Posteaza raspuns 

Saritura forum: