Cauta Lista Membrii Calendar Ajutor
Ora curenta: 02-10-2012, 05:22 AM Salut, Musafir! (LogareÎnregistrare)

Pesti Acvariu Coltul tehnic & hardware Home made v
dimensiuni acvariu
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dimensiuni acvariu
Maryan_br Offline
Junior Member
**

Alaturat: Aug 2009
Reputatie: 0
dimensiuni acvariu
salutare vreau sa imi fac un acvariu nou, am luat masuri tot dar inainte sa merg la geamgiu vreau sa va intreb si pe voi, eu vreau sa il bag undeva in mobila acvariul si ma intrebam daca are ceva daca fundul acvariului este mai lat decat inaltimea, privit de deasupra cred ca va parea ca un lighean dar in mobila nu se va mai vedea, vreau sa stiu daca influenteaza cu ceva presiuna sau mai stiu eu, marimile ar fi urmatoarele:
h=25 cm
L=70 cm
l=38 cm
daca se poate un raspuns azi ca maine sa merg sa cumpar geamul care va fi gros de 6mm.
09-05-2009 08:17 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
RE: dimensiuni acvariu
Eu am un acvariu de 120 L 75X40X40 Geam 6 MM foarte bine lucreaza cumpara Silicon ceresit special pentru acvarii si este totul ok.Dar sa le lipesti in Forma De L

Acvariu 120 L HOME MADE
09-22-2009 05:37 AM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
Maryan_br Offline
Junior Member
**

Alaturat: Aug 2009
acvariul este la ciclat am cumparat silicon de la bison cand ai spus in forma de "L" te refereai ca lateralele mici sa fie intre cele mari sau cum?prima impresie cand l`am lipit nu a fost una chiar tocmai placuta ptk era prea lat si prea mic in inaltime dar acum ca este bagat in mobila vine perfect:>
09-23-2009 02:32 PM
Viziteaza site-ul acestui utilizator Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns
eXotic Offline
Member

Alaturat: Sep 2009
Deci : Se pune fundul acvariului pe o suprafata dreapta dupa care se pun silicon pe marginea acvariului tot in forma de L dupa care se pune laterala mare dupa care se unge si laterala in partea dreapta sau unde ai sa pui geamul lateral mic dupa care faci aceiasi treaba dupa ce ai terminat si ai pus cele 4 laterale iei o ata sau orice rezistent si il prinzi la baza si la mijlocul acvariului strans dupa care se lasa 24 de ore la uscat si 12 ore cu apa in el umplut pana unde ai vrea tu sa pui apa cand ai sa il bagi in casa.Am sati arat acvariul meu lasa un id de mess poate iti mai dau cate un sfata si tu mie

Acvariu 120 L HOME MADE
09-23-2009 05:44 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citati acest mesaj intr-un raspuns

Posteaza raspuns 

Saritura forum: